Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Picos Apicos & The Pina Coladas με guest τη Ζωη Μουράτογλου

Picos Apicos & The Pina Coladas με guest τη Ζωη Μουράτογλου

Η μαύρη πάπια μασκαρεύεται και ετοιμάζει ένα τρελό αποκριάτικο πάρτυ!

Ο «πυρήνας» των Picos Apicos & The Pina Coladas επιστρέφει στο BlackDuck για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά με guest τη μοναδική Ζωη Μουράτογλου, για ένα liveπου εγγυάται ασταμάτητο χορό.

Οι ίδιοι αυτοσυστήνονται ως «σούργελα» όλο το χρόνο, οπότε οι Απόκριες τους πάνε πολύ. Παντρεύοντας rock ‘n’ roll, swingκαι κλασικά ελληνικά party hits των 80s, 90s και 00s, οι Pina Coladas παρουσιάζουν ένα παντελώς ασόβαρο πρόγραμμα, που ωστόσο πάντα καταφέρνει να ξεσηκώσει ακόμη και το πιο απαιτητικό κοινό. Ο Elvis και οι Beatles συναντούν τον Μπίγαλη, τον Καρβέλα και τον Ρουβά σε ένα περιέργως συνεκτικό mix, που μοιάζει να φτιάχτηκε ειδικά για το Καρναβάλι.

Στο λάηβ παρεμβαίνει ο Intermedius (Λευτέρης Χαρέλλης) με το “Intermedius Show”. Mια βουβή μιμητική performance και lip syncing πάνω σε γνωστά τραγούδια της ίδιας εποχής στα πλαίσια της σάτιρας και της παρωδίας

Κρατήστε δυνάμεις όμως και για τη συνέχεια, καθώς μετά τα live acts οι residents DJs αναλαμβάνoυν τα decks του Black Duck και απογειώνουν τα beat της βαρδιάς.

Μασκαρευτείτε, φορέστε τα πιό τρελά ρούχα της γκαρνταρόμπας σας και ετοιμαστείτε για χορό!

Που συμβαινει

Black Duck Multiplarte
01/03 22:00
Είσοδος 10 Ευρώ με κρασί / μπύρα
Black Duck Multiplarte
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5