Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Solar Fake / support band Seadrake

Solar Fake death disco

Οι Solar Fake, ακριβώς δύο χρόνια μετά τη θριαμβευτική τελευταία τους επίσκεψη στη χώρα μας, και ύστερα από την πάντα έντονη κινητικότητα του ελληνικού τους fan club, επιστρέφουν στο Death Disco.

Οι Solar Fake είναι το δημιούργημα του Sven Friedrich, μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της gothic / dark electro σκηνής των τελευταίων 20 χρόνων. Ξεκίνησε τη καριέρα του το 1993 σαν ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστής των goth rockers Dreadful Shadows. To 2002, και αφού οι Dreadful Shadows είχαν μπει σε δισκογραφική απραξία, έφτιαξε τους Zeraphine με τους οποίους ακολούθησε σε γενικές γραμμές τα ίδια goth rock μουσικά μονοπάτια που ακολουθούσε και με τη προηγούμενη μπάντα του. Το 2007 ήταν η χρονιά όπου ο Sven αποφάσισε να ξεκινήσει το electro / gothic σχήμα των Solar Fake. Ένα χρόνο μετά, οι Solar Fake κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους άλμπουμ “Broken Grid” και συμμετέχουν στην ευρωπαϊκή περιοδεία των VNV Nation. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει ακομα 4 άλμπουμ με τελευταίο το "You Win, Who Cares" του 2018 το οποίο έφτασε στο νούμερο 20 των επίσημων Γερμανικών άλμπoυμ charts και στα πλαίσια του δεύτερου σκέλους της ευρωπαϊκής τους περιοδείας για την προώθηση του επιστρέφουν στην Αθήνα.

Support θα είναι το Σουηδογερμανικό τρίo των Seadrake που αποτελείται απο μελη συγκροτημάτων οπώς οι Lowe και οι MInerve. Συγκρότημα που ήταν support στην περσινή γερμανική περιοδεία των Solar Fake. Το live των SEADRAKE στην Αθήνα θα είναι το πρώτο τους με το νέο τους τραγουδιστή Tom Åsberg, πρώην τραγουδιστη των PRIEST ο οποίος είχε δώσει το τελευταίο του live σαν μέλος των PRIEST στις αρχές του 2019 στην Αθήνα.

Που συμβαινει

Death Disco
14/02 21:00
Eισιτήρια πρωπολούνται στην τιμή των 12€ στο Death Disco, στο δισκοπωλείο Le Disque Noir (Θεμιστοκλέους 29) και στο viva.gr. H τιμή του εισιτηρίου την ημέρα της συναυλίας θα είναι 15€
Death Disco
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5