Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Giant Swann + The Bug +special guest: Mai Mai Mai

Giant Swann + The Bug +special guest: Mai Mai Mai

The Bug (uk): "Sonic sickness hits heavier when surrounded by the sweetest hooks"

Ο πολυμήχανος ηλεκτρονικός παραγωγός και βετεράνος του dubstep Kevin Martin, κατά κόσμον The Bug, έχει τουλάχιστον 20 χρόνια πορείας στην μουσική βιομηχανία με πολυάριθμες συνεργασίες και projects στο ενεργητικό του όπως GOD, Techno Animal, King Midas Sound, Razor X Productions, ενώ πρόσφατα Miss Red, ZONAL και The Bug vs Earth. Με κυκλοφορίες σε σημαντικές δισκογραφικές όπως Ninja Tune, Virgin, Rephlex, Position Chrome/Mille Plateaux, Word Sound, Hyperdub, City Slang, Tigerbeat 6 και Grand Royal, ο ασυμβίβαστος μουσικός συγκαταλέγεται δίκαια σε έναν από τους πιο καινοτόμους και επιδραστικότερους παραγωγούς στην underground bass σκηνή παγκοσμίως. Η δυναμική του εμφάνιση έγινε το 1997 με το ντεμπούτο άλμπουμ «Tapping the Conversation» σε συνεργασία με τον ρωσικής καταγωγής beatmaker DJ Vadim. Το 2003 επέστρεψε με το άλμπουμ «Pressure» και φωνητικά από τους Rootsman, Daddy Freddy και Toastie Taylor. Στην συνέχεια το 2008, το τρίτο άλμπουμ «London Zoo» κυκλοφόρησε στη Ninja Tune το οποίο έλαβε εγκωμιαστικά σχόλια. Το «London Zoo» είναι μία δουλειά που χαρακτηρίζει την σύγχρονη βρετανική αστική μουσική κουλτούρα όπου αναμειγνύει βαριά μπάσα, στοιχεία dancehall, grime και dubstep. Πέρασαν έξι χρόνια μέχρι να μας χαρίσει το επόμενο του άλμπουμ με τίτλο «Angels & Devils», μέσω επίσης της Ninja Tune, ένα υβρίδιο δυστοπικής dub reggae, industrial noise και πειραματικής hip hop με συνεισφορές από αρκετούς μουσικούς όπως Death Grips, Gonjasufi, Liz Harris, Inga Copeland, Miss Red, Warrior Queen και Flowdan. Μεταξύ άλλων, στα μέσα του 2019 ανακοινώθηκε η επανασύνδεση του με τον Justin Broadrick (Godflesh, Jesu, JK Flesh) υπό το όνομα Zonal και η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου «Wrecked» έγινε πραγματικότητα μέσω της Relapse Records. Με περιοδείες ανά τον κόσμο, συμμετοχές σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ, συνεργασίες με πλήθος παραγωγών και μουσικών, κυκλοφορίες που ακολουθούν μόνο ανοδική πορεία σε όλες τις σημαντικές εταιρείες, ο Kevin Martin είναι ένας από τους κεντρικούς παραγωγούς με καθοριστικό ρόλο στην λονδρέζικης dubstep σκηνή αλλά και από τις πιο ιδιοφυείς περιπτώσεις καλλιτέχνη με εντυπωσιακά και δυναμικά σετ που έχουν την ικανότητα να σε ισοπεδώνουν κάθε φορά.

Resident Advisor

Το πλέον περιζήτητο δίδυμο από το Μπρίστολ αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής και απολαμβάνουν παγκόσμιας αναγνώρισης. Με τη φήμη ενός από τα καλύτερα live acts της σύγχρονης techno μουσικής και με ποικίλες εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ όπως Glastonbury, Unsound και Berlin Atonal, καθώς και clubs και events του είδους να τους συνοδεύουν, οι Giant Swan έχουν καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιώσουν τη θέση τους στη σκηνή από το ντεμπούτο τους έως και σήμερα. Κατά την διάρκεια της πορείας τους έχουν μοιραστεί την σκηνή με μερικά από τα πιο αξιόλογα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως Nina Kraviz, Objekt, Actress και The Horrors. Ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2010 και σύντομα κυκλοφόρησαν ένα μεγάλο αριθμό από EP’s μέσω σημαντικών δισκογραφικών εταιρειών όπως Howling Owl (2015), FuckPunk (2016), Timedance (2017), Mannequin (2018) και πρόσφατα στην Whities (2018). Ο δυναμικός και εφευρετικός τους ήχος, ο οποίος βασίζεται κυρίως στον αυτοσχεδιασμό, εξελίσσεται συνεχώς κρατώντας μας σε εγρήγορση και δημιουργώντας τεράστια ενέργεια σε κάθε στιγμή, λόγω της εκπληκτικής ικανότητάς τους να παίζουν διαφορετικούς ήχους αλλά και να προσαρμόζουν την μουσική τους στις εκάστοτε συνθήκες με αποτέλεσμα να αποτελούν ένα από τα σπουδαιότερα, ανερχόμενα μουσικά δίδυμα του πλανήτη. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους από την προσωπική τους εταιρεία KECK.

Mai Mai Mai (it)

Ο ξεχωριστός Ιταλός μουσικός Toni Cutrone, κατα κόσμον Mai Mai Mai, έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν ιδιαίτερα προσωπικό ήχο με καταλυτική επιρροή τα ταξίδια του γύρω από την Ευρώπη και την Μέση Ανατολή που του έδωσαν την ευκαιρία να αφομοιώσει διαφορετικές κουλτούρες, τοπία και ήχους. Ένα πρωτότυπο μουσικό μείγμα από ατμοσφαιρικά drones, σύγχρονη ambient, field recordings και ρυθμούς που σε μεταφέρουν νοερά σε αρχέγονες εποχές και ασκούν μία μυστηριακή γοητεία. Ενεργός στην δισκογραφία με αρκετές παραγωγές και δραστήριο πρόσωπο στην underground μουσική σκηνή της Ιταλίας, ο Mai Mai Mai έχει καταφέρει να χαράξει την προσωπική του ηλεκτρονική πορεία με μεγάλη επιτυχία και να θεωρείται μία ισχυρή άγρια δύναμη ικανή να σε παρασύρει και να σε απογειώνει με αριστοτεχνικό τρόπο.

Που συμβαινει

Ρομάντσο
21/02 21:00
Εισιτήρια: 15€ - Περιορισμένη Προπώληση 18€ - Γενική Προπώληση 22€ - Ταμείο
Ρομάντσο
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5