Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Orient Express

Ειδος: Μουσική
Orient Express

Ο σολίστας Κυριάκος Γκουβέντας μαζί με την ομάδα βιολιστών «Της Στέγης του Κόσμου», παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ της Αθήνας το μουσικό πρόγραμμα με τίτλο “Orient Express”, που θα μας παρασύρει νοερά να ακολουθήσουμε το θρυλικό δρομολόγιο, μέσω ενός μουσικού οδοιπορικού επηρεασμένου από τις μουσικές και τα τραγούδια της φημισμένης αυτής διαδρομής.

Συνταξιδιώτες: Εύη Μάζη τραγούδι, Γιάννης Τσέρτος πιάνο, Δήμος Βουγιούκας ακορντεόν.

Λίγα παραπάνω λόγια για τη μουσική παράσταση

Από την Κωνσταντινούπολη έως το Παρίσι… Από την ανατολή ως τη δύση.

Το μουσικό πρόγραμμα με τίτλο Orient Express σας υπόσχεται μια ακουστική βραδιά που θα μας παρασύρει νοερά να  ακολουθήσουμε το δρομολόγιο του θρυλικού Orient Express, από την Κωνσταντινούπολη, τη Βιέννη, τη Βουδαπέστη και το Παρίσι, στο θρυλικό ταξίδι του.

Οδηγός ο δεξιοτέχνης σολίστας Κυριάκος Γκουβέντας μαζί με την ομάδα βιολιστών «Της Στέγης του Κόσμου» οι οποίοι θα μας ξεναγήσουν σε ένα μουσικό οδοιπορικό, επηρεασμένο από τις μουσικές και τα τραγούδια της φημισμένης αυτής διαδρομής. Συνταξιδιώτες του η Εύη Μάζη στο τραγούδι, ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο, ο περίφημος σολίστας Δημος Βουγιουκας στο ακορντεόν , και η ομάδα των βιολιστών «Της Στέγης του Κόσμου». Ένα «δρομολόγιο» με βαγόνια τις μουσικές του κόσμου και «ατμομηχανή» την ακωδικοποίητη μαγεία της Ανατολής και τον ανεκτίμητο ήχο των βιολιών. Ένα μουσικό οδοιπορικό, με ανατολίτικες μελωδίες και τραγούδια της Πόλης, βιεννέζικα βαλς, αργεντίνικα τάνγκο, Ισπανικά πάσο ντόμπλε, γαλλικά τραγούδια της Εντίθ Πιαφ, σουίνγκ, πόλκες, ουγγαρέζικους χορούς και τσάρδας, σε μια παριζιάνικη ατμόσφαιρα της εποχής του μεσοπολέμου, από το καφέ αμάν ως το καφέ σαντάν.

Που συμβαινει

Ιανός
31/01 21:30
Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 13€. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO.
Ιανός
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5