Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Lana Janjanin Quintet feat. Antonis Andreou, "A Minute of Love"

Lana Janjanin

Η «Diana Krall» της Κροατίας για πρώτη φορά στο Half Note με το κουιντέτο της και special guest τον τρομπονίστα Αντώνη Ανδρέου.

H 29χρονη συνθέτης, τραγουδίστρια-στιχουργός και πιανίστρια Lana Janjanin γεννήθηκε στο Ζάγκρεμπ, στην Κροατία σε μια μουσική οικογένεια. Ξεκίνησε να μελετά μουσική στην ηλικία των 4 ετών και έλαβε κλασική εκπαίδευση στο “Elly Bašić Music School”, με βασικές σπουδές πιάνου και μουσικής θεωρίας. Στην ηλικία των 18 μελέτησε κλασική σύνθεση στο υψηλού κύρους “University for Music and Performing Arts” στη Βιέννη, στην Αυστρία, ούσα η νεότερη στην τάξη της. Σπούδασε Media Composition, αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα 23 της.

Η Lana, εκτός από την κλασική της εκπαίδευση, ανέπτυξε ένα ισχυρό πάθος για την τζαζ, τη soul/R&B και την ποπ μουσική. Η εξερεύνησή της σε αυτά τα είδη, στα οποία είναι αυτοδίδακτη, επηρέασε σημαντικά το έργο της όλα αυτά τα χρόνια. Ξεκίνησε να συνθέτει τραγούδια και να τα ερμηνεύει στο πιάνο, κάτι που αργότερα οδήγησε στο σχηματισμό δικών της συνόλων και συνεργασιών με άλλα συγκροτημάτων.

Μουσικοί: 
Lana Janjanin: piano, voice, composition
Ilias Karkavelias: bass
Lukas Fellner: drums
Tomaž Gajst: trumpet
Antonis Lazos: sax
Special guest: Antonis Andreou: trombone

Που συμβαινει

Half Note Jazz Club
23/01 21:30
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (μπαρ) , 15 ευρώ (τραπέζι). Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.
Half Note Jazz Club
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5