Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Στέλιος Τσουκιάς

Στέλιος Τσουκιάς

Ο Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στην Αθήνα και το Σταυρό του Νότου Club για να παρουσιάσει τον πρώτο του προσωπικό album με τίτλο "Άγιος Ψεύτης".

Από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά έχουν ήδη κυκλοφορήσει τρία κομμάτια, τo "Μη μου μιλάτε για χορούς", το 'Τι είναι Αγάπη' και πριν από λίγες μέρες το ομότιτλο κομμάτι 'Άγιος Ψεύτης'. Το τελευταίο είναι ένα τραγούδι, το οποίο γεννήθηκε από την ανάγκη του νέου τραγουδοποιού να εκφράσει από τη δική του οπτική την κρίση και τον διχασμό τόσο της κοινωνίας όσο και του ίδιου του εαυτού του.

Η μακρόχρονη παραμονή του εκτός Ελλάδας, η μοναξιά που προκύπτει από την ξενιτιά, η πολυπολιτισμικότητα του Λονδίνου αλλά και οι εμπειρίες που απέκτησε ταξιδεύοντας σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, του δημιούργησαν την ανάγκη να έρθει πιο κοντά στον πολιτισμό της χώρας του, να γράψει και να τραγουδήσει στη γλώσσα του, αλλά και να εμπλουτίσει τη μουσική του με ήχους από όλον τον κόσμο.

Στις δύο αυτές εμφανίσεις με τη συνοδεία ξεχωριστών μουσικών ο Στέλιος Τσουκιάς θα μοιραστεί μαζί μας για πρώτη φορά όλα τα κομμάτια του πρώτου του ολοκληρωμένου album τα οποία έχουν έντονες αναφορές στην ελληνική μουσική παράδοση. Δε θα λείψουν όμως και κομμάτια αγαπημένων του ερμηνευτών και μουσικών που τον έχουν καθορίσει, όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Αγγελάκας, o Σωκράτης Μάλαμας, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας και πολλοί άλλοι τα οποία όμως θα προσεγγίσει με έναν μοναδικά δικό του τρόπο!

​Ακορντεόν - πλήκτρα: Θάνος Σταυρίδης
Τρομπέτα: Δημήτρης Κατσίβελος
Ηλεκτρική Κιθάρα: Κώστας Γεωργιάδης
Μπάσο: Απόστολος Καλτσάς
Τύμπανα: Gino Arigoni
Φωνητικά: Μαρία Στυλιανίδη

Που συμβαινει

Σταυρός του Νότου - Club
Από 05/12 έως 12/12
κάθε Πέμπτη 21:30
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2109226975 - Είσοδος: 12€ με μπύρα ή κρασί / 15€ με τραπέζι και μπύρα ή κρασί - Τηλέφωνο κρατήσεων: 2109226975
Σταυρός του Νότου - Club
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5