Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Ο Jack Savoretti στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ειδος: Μουσική, Pop
Ο Jack Savoretti

Ο Jack Savoretti έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία! Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ “Europiana”, θα βρεθεί μαζί με το συγκρότημά του στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

To “Europiana” έρχεται δύο χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο του άλμπουμ, “Singing to Strangers”, το τρίτο χρυσό του και το πρώτο που κατάφερε να φτάσει στο #1 των UK Charts.  Τα singles "What More can I Do?", “Candlelight”, “Love Is On The Line”, “Youth & Love” που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2019 κατέκλυσαν το ελληνικό ραδιόφωνο με τον Jack Savoretti να κερδίζει όλο και περισσότερο φανατικό κοινό στην Ελλάδα.

Το πρώτο single, μέσα από το νέο άλμπουμ,  είναι το funky "Who's Hurting Who" με τον Nile Rodgers και μας προκαλεί να χορέψουμε. «Ο Nile φέρνει το ρυθμό, τη γοητεία και την κομψότητα που χαρακτηρίζουν απόλυτα το “Europiana”. Άλλωστε δε θα υπήρχε αυτό το άλμπουμ χωρίς τον Nile», λέει ο Jack Savoretti. Για ακόμα μια φορά, παραγωγός του άλμπουμ που ηχογραφήθηκε στα Abbey Road με την μπάντα του Jack, είναι ο Cam Blackwood (George Ezra, London Grammar, Florence & The Machine). Επιπλέον, ο John Oates έπαιξε κιθάρα και έκανε φωνητικά, από το Nashville, στο “When You’ re Lonely”.

«Το “Singing To Strangers” ήταν το πρώτο άλμπουμ που δεν είχε να κάνει εντελώς με εμένα. Κι αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ. Το “Europiana” με πάει ακόμα παρακάτω. Υπάρχουν περισσότεροι χαρακτήρες και μεγαλύτερες ιδέες. Κοιτάζω έξω στον κόσμο και όχι μέσα μου. Το “Europiana” δεν είναι ήχος. Είναι αναφορές και έμπνευση και τα συναισθήματα που αυτά προκαλούν», λέει ο Jack. «Είναι η μουσική των καλοκαιρινών παιδικών μου χρόνων, φτιαγμένη για το σήμερα.»

Τα περισσότερα από τα 11 τραγούδια του άλμπουμ έχουν να κάνουν με την οικογένεια, τη φιλία και την φύση της αγάπης, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι σε κάποια από αυτά τραγουδά η σύζυγός αλλά και τα παιδιά του Jack.


Εισιτήρια

Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία του Ηρωδείου, θα γίνει από το δίκτυο της VIVA, σε δύο φάσεις:

  1. Στην πρώτη φάση (από τις 13:00 της 27ης Ιουλίου έως τις 13:00 της 3ης Αυγούστου), θα έχουν την δυνατότητα, κατά προτεραιότητα, να αγοράσουν τα εισιτήρια τους όσοι είναι ήδη κάτοχοι εισιτηρίων, από τις δύο προηγούμενες αναβληθείσες συναυλίες. Να σημειώσουμε πως στην πορεία της αγοράς από το σύστημα της viva, θα τους ζητηθεί ο αριθμός του Barcode του παλιού εισιτηρίου, ώστε να αφαιρεθεί η ονομαστική τιμή του από την νέα αγορά.
  2. Στην δεύτερη φάση (από τις 13:00 της 3ης Αυγούστου), η προπώληση θα ανοίξει για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Όποιος κάτοχος εισιτηρίου των αναβληθέντων συναυλιών δεν θέλει να παρακολουθήσει την συναυλία του Ηρωδείου θα μπορεί να ζητήσει στο mail tickets@doledrums.com  την έκδοση voucher, όπως ορίζει ο Νόμος 4795/21.

Που συμβαινει

Ωδείον Ηρώδου Αττικού (Ηρώδειο)
27/09 21:00
Τιμές εισιτηρίων: Διακεκριμένη Ζώνη: €78, Α Ζώνη: €63, Β Ζώνη: €57, Γ Ζώνη: €53 / Άνω Διάζωμα - Δ Ζώνη: €46, Ε Ζώνη: €38, ΑΜΕΑ: €32
Ωδείον Ηρώδου Αττικού (Ηρώδειο)
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5