Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

7ο Χριστουγεννιάτικο Gala για το πρώην Βασιλικό Κτήμα Τατοΐου

7ο Χριστουγεννιάτικο Gala για το πρώην Βασιλικό Κτήμα Τατοΐου

Ο  Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνει το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο γκαλά Όπερας, με στόχο την ενίσχυση του Ταμείου Μελετών Αποκατάστασης των ιστορικών κτιρίων του πρώην Βασιλικού Κτήματος στο Τατόι. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει άριες από γνωστές όπερες και οπερέτες των συνθετών  F. Lehar, J. Strauss, C. M. Schoenberg, C. Porter, A. Lloyd  Webber, F. Loewe, L. Bernstein, M. Leigh, R. Rodgers και Θ. Σακελλαρίδη.

Στη φετινή εορταστική συναυλία λαμβάνουν μέρος οι καλλιτέχνες:
Τζίνα Φωτεινοπούλου, σοπράνο
Άρτεμις Μπόγρη, μέτζο σοπράνο
Γιάννης Καλύβας, τενόρος
Χάρης Ανδριανός, βαρύτονος
Παναγιώτης Τζιώτης, βιολί
Δημήτρης Γιάκας, πιάνο

Και εφέτος όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν αποκλειστικά για την μελέτη αποκατάστασης του κτιρίου του Οινοποιείου το οποίο βρίσκεται σε φάση κατάρρευσης. Είναι από τα παλαιότερα κτίρια του κτήματος και μια πρωτοποριακή μονάδα παραγωγής κρασιού για την εποχή του. Τα κρασιά του Τατοΐου είχαν βραβευθεί σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις. Στόχος είναι η αναστήλωση και η επαναλειτουργία του Οινοποιείου και η βιολογική παραγωγή κρασιού, η πώληση του οποίου θα αποφέρει έσοδα για την συντήρηση του κτήματος. Για να καλυφθεί το κόστος της μελέτης διοργανώνονται τακτικές ενέργειες fundraising μιας και το κόστος της μελέτης είναι ιδιαιτέρως υψηλό λόγω του μεγέθους του κτιρίου και των ειδικών απαιτήσεων.

Διάρκεια συναυλίας: 2 ώρες μαζί με το διάλειμμα
 
Πληροφορίες/κρατήσεις:
Υπηρεσία εισιτηρίων
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοα Πεσμαζόγλου), Αθήνα
Τηλ: 210-7234567
Online: www.ticketservices.gr
και στα καταστήματα Public

Που συμβαινει

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
16/12 20:00
Τιμές εισιτηρίων: Ζώνη Α’ (σειρές 1-3): 50 ευρώ Ζώνη Β’ (σειρές 4-6): 30 ευρώ Ζώνη Γ’ (σειρές 7-16 & εξώστης): 20 ευρώ Ζώνη Δ'- Εξώστης: 15 ευρώ για φοιτητές και ανέργους
Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5