Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Dillon (Dominique Dillon de Byington)

Dillon (Dominique Dillon de Byington)

H συνθέτης και πιανίστρια Dillon (Dominique Dillon de Byington) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο ιστορικό κτίριο του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός.

Γεννημένη στη Βραζιλία και με έδρα το Βερολίνο, η Dominique Dillon de Byington, γνωστή και ως Dillon, είχε πάντα ένα σαφές όραμα για την τέχνη της. Η ταλαντούχος τραγουδίστρια, συνθέτης και πιανίστρια έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο στούντιο άλμπουμ, «The Unknown» και «This Silence Kills», τα οποία η ίδια περιγράφει ως ένα ενιαίο μουσικό προτζεκτ το οποίο λέει μια ιστορία. Τα δύο άλμπουμ ενώθηκαν στο «Live at Haus der Berliner Festspiele» που κυκλοφόρησε το 2016 και στο οποίο η Dillon συνοδεύεται από μια γυναικεία χορωδία εκτελώντας τα κομμάτια που συνέθεσε μαζί με τον συνεργάτη και συμπαραγωγό της Tamer Fahri Özgönenc.

Στα τέλη του 2017, κυκλοφόρησε το τρίτο της άλμπουμ «Kind», το οποίο έχει εμπλουτίσει με στοιχεία από χάλκινα μουσικά όργανα και έχει μεγάλες διαφορές με προηγούμενες δημιουργίες της. Η Dillon το έχει χαρακτηρίσει ως «άλμπουμ της αγάπης».

Αυτή την άνοιξη η Dillon επιστρέφει με το νέο της EP "When Breathing Feels Like Drowning" σε συνεργασία με τον Klangkünstler Samuel Savenberg (SSSS), το οποίο περιλαμβάνει νέο δικό της υλικό αλλά και διασκευές με πιάνο και ηλεκτρονικές ηχητικές παρεμβάσεις. Μετά από μία συνεχή περιοδεία με χορωδίες και brass μουσικά όργανα, η Dillon θα μας παρουσιάσει τα πρώτα της solo piano shows.

Που συμβαινει

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
09/10 21:30
Τιμές Εισιτηρίων: 22€ - Α’ Ζώνη 18€ - Β’ Ζώνη 15€ - Άνω Διάζωμα (Οι θέσεις στον εξώστη δεν είναι αριθμημένες. Η πρόσβαση στον εξώστη γίνεται από σκάλες.)
Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Back to top

Προσεχως

Collectanea
Collectanea
Deree - The American College of Greece
22.02.2020
Collectanea
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5