Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Jaakko Eino Kalevi & Marietta

 Jaakko Eino Kalevi & Marietta

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, ο Φινλανδός Jaakko Eino Kalevi, με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του "Out of Touch", του τρίτου προσωπικού του δίσκου (και δεύτερου στην Weird World της Domino), ολοκληρώνει τη μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία που ξεκίνησε τον Ιανουάριο ως τριμελές live σχήμα, έχοντας τελικό προορισμό την Αθήνα. Ένα event από την επιτυχημένη πλέον συνεργασία "Ρομάντσο ♥ Κορμοράνος" με ένα πολύ ιδιαίτερο opening act από τον Γάλλο Guillaume Marietta της Born Bad Records.

Jaakko Eino Kalevi
Εμπνευσμένο σε μεγάλο μέρος από τον καιρό που πέρασε στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια με σποραδικές αλλά τακτικές επισκέψεις (μια σχέση που ξεκίνησε λίγο πριν από τη ραδιοφωνική επιτυχία του "No End" και την εμφάνισή του στο Plissken του 2015), το "Out Of Touch" εμπλούτισε την πολυσχιδή δισκογραφία του Jaakko Eino Kalevi με μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ποπ μελωδίες του. Αφήνοντας - προσωρινά έστω - στην άκρη τους ηλεκτρονικούς πειραματισμούς προηγούμενων πρόσφατων project του, επικεντρώθηκε και πάλι στις soft rock, electropop εμμονές του για έναν εξαιρετικό δίσκο γεμάτο υποψήφια singles.

Marietta
Το “ζέσταμα” της βραδιάς θα αναλάβει ο Γάλλος Marietta, σε μια σόλο παρουσίαση κομματιών από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ στην Born Bad Records, με πιο πρόσφατο το "Le Passagere", που ηχογράφησε στο Λος Άντζελες με παραγωγό τον Chris Cohen, mixer τον Kenneth Gilmore των Ariel pink's Haunted Graffiti και τα φαντάσματα των Syd Barret και Lou Reed στο στούντιο.

Που συμβαινει

Ρομάντσο
30/03 22:00
Ώρα προσέλευσης: 21.00 Είσοδος: early bird 8 ευρώ (μέχρι τις 15 Μαρτίου) / 10 ευρώ προπώληση / 12 ευρώ ταμείο
Ρομάντσο
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5