Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

7-Odds, SuperPuma & God in a Cone

7-Odds

Το Merlin's Music Box παρουσιάζει ένα μεγάλο φάσμα "ζόρικα αισθαντικής" μουσικής, συμπυκνωμένης σε μια χορταστική βραδιά με τίτλο “Nights with White Satan”! Μια βραδιά με αλληλεπιδράσεις μεταξύ των παιχτών και άλλες προκλητικές και αγαπημένες οπτικοακουστικές προτάσεις μα και κλεφτές “αυτιές” σε αυτά που έρχονται. Οι παίχτες είναι οι 7-Odds οι SuperPuma και οι God in a Cone.

Οι 7-Odds είναι μία παρέα από πέντε διαφορετικούς χαρακτήρες, από το 2013, γράφουν και παίζουν μελωδικές, παλιομοδίτικες, ανεβαστικές μουσικές, κατευθείαν μέσα από drive-ins, μικρά ιδιωτικά νεκροτομεία. ατελείωτα road-trips και άλλα cult σκηνικά του μυαλού μας, για να τις μοιραστούμε με τον καθένα ο οποίος είναι αποφασισμένος να αρνηθεί την εξέλιξή του σε ένα χαζό ρομπότ. Rock 'n' Roll!!

Οι SuperPuma βαφτίστηκαν τον Αύγουστο του 2007. Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι παίζουν μουσική όπως τους βγαίνει, απλώς μάλλον έχουν ακούσει αρκετή ροκ. Συνδυάζοντας ήχους και εικόνες με διάφορους τρόπους, πλάθουν και διηγούνται τη "συμβολική" τους περιπέτεια...κατά την οποία στους μαύρους ξερότοπους του πλανήτη Γύαψ ένα τσούρμο, με πυξίδα την εκλεκτή ιέρεια του Μεγαλοδύναμου Υπερπούμα, πατάει στα χνάρια που άφησαν οι "μάρτυρες", κουβαλώντας το βάρος αυτού που χτίζουν και ενός μυστικού σκοπού...

Οι God in a Cone είναι ένα experimental μουσικό group που σχηματίστηκε το 2016 ως solo project. Το συγκρότημα κινείται σε ηλεκτρονικά καθώς και heavy rock μονοπάτια και ευελπιστεί να συνεχίσει να ανακαλύπτει και να συνδυάζει πολλά μουσικά είδη.

MERLIN’S MUSIC BOX
Το Merlin’s Music Box ήταν, είναι και θα είναι ένα φανζίν που κυκλοφόρησε το πρώτο του τεύχος τον Οκτώβριο του 1989 και έκλεισε τον έντυπο κύκλο του το 1995, έπειτα από 26 τεύχη. Ενεργοποιήθηκε εκ νέου την άνοιξη του 2014, αυτή τη φορά ηλεκτρονικά, μέσω του facebook και της ιστοσελίδας του, με σκοπό την παρουσίαση μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών από το χώρο της rock (και όχι μόνον), τη διοργάνωση εκδηλώσεων και, κυρίως, την τέρψη των φίλων του. Η σελίδα του event στο facebook.

Που συμβαινει

Ίλιον Plus
08/11 20:30
€6
Ίλιον Plus
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5