Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

The Morlocks

The Morlocks @ Κύτταρο Live

To Κύτταρο ακριβώς ένα χρόνο μετά, φέρνει πίσω τους Morlock.

Από το πρώτο τους Live το μακρινό 1984 στο L.A. όπου το ίδιο βράδυ τούς προσφέρθηκαν δυο συμβόλαια και την ηχογράφηση του πρώτου τους Lp λίγο αργότερα με σπασμένα όργανα έως το τελευταίο τους LP. “BRING ON THE MESMERIC CONDITION” που σάρωσε στο σανίδι και στις κριτικές, οι Morlocks του θρυλικού Leighton Koizumi είναι η ολοζώντανη μετάφραση στην πράξη του όρου Rock n Roll.

Με μια κινηματογραφική ιστορία την πλάτη, με σημαία το ..γνωστό ροκενρολ τρίπτυχο, και κομβικό σημείο το δημοσίευμα του γνωστού Spin Magazine που εν έτη 1999 διατυμπάνιζε τον θάνατο του Leighton, αυτή η μπάντα δε σταμάτησε ποτέ να δίνει απαντήσεις στο «γήπεδο» με απίστευτα live

Εν έτη 2020, με μπροστάρη τον εμβληματικό frontman και «φωνή» της μπάντας από το πρώτο τους τραγούδι, Leighton Koizumi, με έδρα πλέον το Ντίσελντορφ και ένα all star «fuzz masters» line up που τρομάζει, οι Morlocks, από τις πλέον σεβαστές και ιστορικές American & European garage punk bands, «οι πολεμιστές του αυτοκινητόδρομου» όπως αποκαλούνται, με πρόσφατο δίσκο (Αύγουστος του '18) στις αποσκευές τους επιστρέφουν στο Κύτταρο μετά την περσινή πρώτη τους θριαμβευτική εμφάνιση.

Special Guests: RUSTY PARTS

Που συμβαινει

Κύτταρο Live
18/01 21:00
12€ (early birds), 15€ (προπώληση), 18€ (στο ταμείο)
Κύτταρο Live
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5