Αναζήτηση Βιβλίο

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Περιοχές

Διαδικτυακή παρουσίαση: «Βίος Βίας» της Δήμητρας Παπαδήμα

Διαδικτυακή παρουσίαση: «Βίος Βίας» της Δήμητρας Παπαδήμα

Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα παρουσιάζουν διαδικτυακά το βιβλίο της ηθοποιού και συγγραφέως Δήμητρας Παπαδήμα με τίτλο «Βίος Βίας», ένα μυθιστόρημα με έντονες αυτοβιογραφικές στιγμές.

Μια κραυγή απέναντι στη βία που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος, και ειδικά οι γυναίκες από την ημέρα που έρχονται στον κόσμο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO, το κανάλι Youtube και τη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου.


Περίληωη του βιβλίου 
Ξύπνησα ξημερώματα «δαρμένη» από τα ίδια παράξενα όνειρα! Κουκουλώθηκα με το πάπλωμα! Να κρυφτώ! Να ξεφύγω! Από τα όνειρα; Ή από την πραγματικότητα; Έσφιξα τα δόντια! Έπρεπε να τελειώνω με το χρόνιο παραμύθιασμα! Με λίγα λόγια, απαίτησα από τον εαυτό μου να δώσει τίτλο στη μέχρι τώρα ζωή μου! Στον Βίο μου... «Τι βίο έχω ζήσει μέχρι τώρα;» «ΒΙΑΣ», ούρλιαξε εκείνη η φωνή μέσα μου που συνεχώς τη διατάζω να βγάλει τον σκασμό! ΒΙΟΣ ΒΙΑΣ! Ναι! Έτσι είναι! Ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι ή μια μονοκοντυλιά, και ο ΒΙΟΣ γίνεται ΒΙΑΣ! Ξεκίνησα το γράψιμο... Εδώ μέσα είμαι σε αυτές τις γραμμές, σε αυτές τις σελίδες... Ένας σύνθετος άνθρωπος που σπάει εύκολα αλλά και τα σπάει εύκολα! Εδώ μέσα είμαι, μια απλή γυναίκα με κοινή, απλή λογική που δεν τη διαπραγματεύομαι! Μια γυναίκα έτοιμη για όλα! Είναι δύσκολο να το δεχτείς, το παραδέχομαι και με δέχομαι!

Που συμβαινει

Ιανός
25/02 18:00
Ιανός
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5