Αναζήτηση Βιβλίο

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Περιοχές

O Βαγγέλης Γιαννίσης υπογράφει το «Αμαρόκ»

O συγγραφέας Βαγγέλης Γιαννίσης έρχεται στον ΙΑΝΟ της Αθήνας για να συνομιλήσει με τους αναγνώστες του
Βαγγέλης Γιαννίσης «Αμαρόκ», εκδόσεις Διόπτρα

O συγγραφέας Βαγγέλης Γιαννίσης έρχεται στον ΙΑΝΟ της Αθήνας για να συνομιλήσει με τους αναγνώστες του και να υπογράψει το νέο του βιβλίο «Αμαρόκ», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Ο Βαγγέλης Γιαννίσης, έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα από τον ήρωά του Άντερς Οικονομίδη, επιστρέφει με την πέμπτη υπόθεσή του και το έκτο συνολικά βιβλίο του. Ο συγγραφέας, που έχει καταφέρει να χτίσει το δικό του φανατικό κοινό, γράφει ένα βιβλίο που πραγματεύεται εγκλήματα σεξουαλικής φύσης και ζητήματα ψυχικής υγείας. Το βιβλίο μας μεταφέρει σε ανακριτικές αίθουσες καθώς περιγράφει εκτενώς την ανακριτική διαδικασία και μας φέρνει στο νου σειρές που έγιναν ανάρπαστες όπως το Criminal και το Whentheyseeus.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Δώδεκα χρόνια πριν, ο Φαϊζάλ Αμπντί συνελήφθη για τη δολοφονία της δεκαεξάχρονης Μάλιν στο Χέλεφορς. Ομολόγησε την ενοχή του, περιγράφοντας στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια πώς τη σκότωσε και στη συνέχεια καταδικάστηκε. Το μυστήριο λύθηκε και οι κάτοικοι της μικρής πόλης μπόρεσαν να κοιμηθούν ξανά ήσυχοι. Μέχρι τη μέρα που η γυναίκα του Φαϊζάλ αυτοκτονεί. Η πράξη της γεννά ερωτηματικά για την ενοχή του Φαϊζάλ στον επιθεωρητή της αστυνομίας του Έρεμπρο, Άντερς Οικονομίδη. Αρχίζει να σκαλίζει την έρευνα για τη δολοφονία του δεκαεξάχρονου κοριτσιού, η οποία θα αποκαλύψει πτυχές της ζωής του θύματος που δεν είχαν διερευνηθεί και θα προκαλέσει αναστάτωση στο εσωτερικό της αστυνομίας.


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Βαγγέλης Γιαννίσης μπήκε το 2014 στις βιβλιοθήκες των Ελλήνων αναγνωστών με το πρώτο του μυθιστόρημα, Το Μίσος, με πρωταγωνιστή τον επιθεωρητή Άντερς Οικονομίδη. Ακολούθησαν άλλα πέντε βιβλία, τα τέσσερα με πρωταγωνιστή τον Ελληνοσουηδό επιθεωρητή. Ο Βαγγέλης διατηρεί εβδομαδιαία στήλη με θέμα αληθινά εγκλήματα, ενώ κάθε Παρασκευή παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή στον Amagi.

Που συμβαινει

Ιανός
30/06 15:45
Είσοδος ελεύθερη
Ιανός
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5