Αναζήτηση Τέχνες

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Κυκλοδίωκτος...: Ομαδική έκθεση στον Εικαστικό Κύκλο Sianti

"Κυκλοδίωκτος..."

Η Sianti gallery εγκαινιάζει την ομαδική έκθεση «Κυκλοδίωκτος…», έργα από τον κύκλο στη σφαίρα και vice versa. Συνεχίζοντας τις θεματικές της εκθέσεις που έγιναν ευμενώς δεκτές και από το κοινό και από την κριτική, προτείνει αυτή τη φορά μία εικαστική έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής και κατασκευών με θέμα τον κύκλο και τη σφαίρα.

Κατ' ουσίαν συνέχεια και ολοκλήρωση της προηγούμενης έκθεσης με τον τίτλο «Tondo», η ενότητα "Κυκλοδίωκτος..."ασχολείται με τα αρχετυπικά ζητήματα τόσο της ζωής όσο και της τέχνης. Τον κύκλο και τη σφαίρα, δηλαδή το τέλειο σχήμα και το τέλειο σώμα που συμβολίζουν τη νομοτέλεια αλλά και την πληρότητα των πραγμάτων, όπως το απόλυτο της ζωής και του θανάτου, όπως τουλάχιστον υπαινίσσεται ο πασίγνωστος στίχος του Κάλβου.


Οι ζωγράφοι : Αντωναρόπουλος Χρήστος, Απέργης Αντώνης, Βαλυράκης Γιάννης, Κοντοβράκης Νεκτάριος, Καζάζης Γιώργος Κούκος Δημήτρης, Λάλας Θανάσης, Μυταράς Δημήτρης, Παπαθεοδώρου Μίνα, Παπαϊωάννου Χριστίνα, Σιάγκρης Παναγιώτης, Σπυριούνης Κώστας, Σταθόπουλος Γιώργος, Τόλης Κωνσταντίνος, Φασιανός Αλέκος, Φωκάς Γιάννης, Χανιώτη Δήμητρα, Χαντζαράς Απόστολος, Χάρος Μανώλης

Και οι γλύπτες : Αρμακόλας Δημήτρης, Βαρώτσος Κώστας, Ζογγολόπουλος Γιώργος, Ρόκος Κυριάκος, Σαραντοπούλου Χριστίνα

Που συμβαινει

Εικαστικός Κύκλος Sianti
Από 17/06 έως 24/07
12:00-21:00
Εικαστικός Κύκλος Sianti
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5