Αναζήτηση Τέχνες

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Μαρία Γέρουλα – Ελένη Δασκαλάκη, Kings & Queens

kings queens yeroula daskalaki

Το Θα σε Κάνω Βασίλισσα, με την εικαστική επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού, υποδέχεται δύο εξαιρετικές Ελληνίδες σχεδιάστριες με ιδιαίτερη αδυναμία στις… βασιλικές κορώνες!

Η Μαρία Γέρουλα, σχεδιάστρια accessoires μόδας, παρουσιάζει τη χειροποίητη συλλογή της από εσάρπες, μαντήλια και τσάντες, διακοσμημένα με ευφάνταστα σχεδιασμένες επιφάνειες με επαναλαμβανόμενο στοιχείο αναφοράς τις κορώνες.

Η Ελένη Δασκαλάκη, σχεδιάστρια κοσμήματος, παρουσιάζει το πολύ δημοφιλές γούρι της του 2020: ασημένιοι και επίχρυσοι βασιλιάδες και βασίλισσες, διαγωνίζονται επάξια για μια θέση στη σκακιέρα!  

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, οι δύο σχεδιάστριες θα παραβρεθούν στην εκδήλωση, ξεναγώντας στις συλλογές τους.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για δύο εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας του χώρου.


Λίγα λόγια για τις σχεδιάστριες

MY by Maria Yeroula
Η Μαρία Γέρουλα έχει δηιουργήσει το ΜΥ ως ένα brand απόλυτα Ελληνικό και σύγχρονο, που δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης και των αξεσουάρ από το 2011. Οι δημιουργίες ΜΥ της Μαρίας Γέρουλα, αφηγούνται μικρές ιστορίες με λιτό, κομψό και ποιοτικό ύφος και με διάθεση εικαστική. Από την αρχή της δημιουργικής δραστηριότητάς του, το ΜΥ συνεργάζεται με επιλεγμένα concept stores και χώρους τέχνης, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

www.m-y.gr | facebook Myscarf | instagram my_by_maria_yeroula

Ελένη Δασκαλάκη
Η ζωή είναι σαν μια  παρτίδα σκάκι, για την Ελένη Δασκαλάκη: «Μπαίνεις στο άγνωστο, προβλέπεις ασαφείς δυνατότητες συναντάς συνθέσεις γνωστές και απροσδόκητες. Με υπομονή, τακτική, στρατηγική και ευελιξία, ακόμη και σε δυσμενείς συνθήκες, μπορείς να επιλέξεις μια βελτιωμένη κίνηση και να αποφύγεις παγίδες. Κερδισμένος είναι αυτός που μαθαίνει μέσα από κάθε πρόκληση και κάνει καλύτερες επιλογές στο μέλλον». Η Ελένη Δασκαλάκη ζει και εργάζεται στην Αθήνα, με εξειδίκευση στο εικαστικό κόσμημα. Η έμπνευσή  της απορρέει από την ανάγκη δημιουργίας έργων από στοιχεία με αντοχή στον χρόνο. Πειραματίζεται με υλικά και φόρμες με αυθεντικότητα και διαχρονική γοητεία.

Που συμβαινει

Θα σε κάνω Βασίλισσα
Από 17/02 έως 29/02
κάθε Δευτέρα, κάθε Τρίτη, κάθε Τετάρτη, κάθε Πέμπτη, κάθε Παρασκευή, κάθε Σάββατο 20:00-02:00
Θα σε κάνω Βασίλισσα
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5