Αναζήτηση Τέχνες

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

ILAP - since 2003 from nothing to something

ILAP - since 2003 from nothing to something

To TAF / the art foundation φιλοξενεί το «I love Athens Project» και παρουσιάζει μια πρωτοποριακή έκθεση υπό τον τίτλο «I.L.A.P. – since 2003 from nothing to something».

Εικαστικές δημιουργίες & φωτογραφίες από την πορεία του project + νέα έργα με τον ζωγράφο Αντρέα Κοντέλλη, τον φωτογράφο Αλέξανδρο Αντωνιάδη (aka Zizanius), την φωτογράφο Καρολίνα Κλωναρίδου & video art by Αντώνης Δάβης.

Το «I Love Athens Project» είναι ο τρόπος να δεις την πόλη σου με άλλη ματιά. Να αφήσεις την επιφάνεια και να προχωρήσεις πιο μέσα μέχρι να φτάσεις στην καρδιά της, να αφουγκραστείς τον παλμό της, να την νιώσεις και να την καταλάβεις. Ακόμα και το πιο συνηθισμένο τοπίο αποκτά άλλη υπόσταση με τον τρόπο που το κοιτάς. Η πόλη δεν είναι μόνο τα αρχαία της και οι κεντρικές αρτηρίες. Η πόλη είναι παντού και σου ζητά να την ανακαλύψεις. Η πόλη θέλει να πάρεις τον φακό σου και να την πλησιάσεις. Το I love Athens είναι ο τρόπος για να έρθετε πιο κοντά και να αναθεωρήσεις την σχέση σου μαζί της.

Στόχος του πρότζεκτ είναι να παρουσιάσει την Αθήνα σαν ένα καμβά, στον οποίο μπορεί να δημιουργήσει ο καλλιτέχνης, ο διαφημιστής, ο παραγωγός, ο τουρίστας. Πιστεύουμε σε ένα ειλικρινές, αποδεκτό προφίλ της πόλης που δε χρειάζεται να κρύψει την αληθινή αισθητική δυναμική του.

Συμμετέχουν: Αντρέας Κοντέλλης, Αλέξανδρος Αντωνιάδης (aka Zizanius), Καρολίνα Κλωναρίδου, Αντώνης Δάβης

Επιμέλεια: Γιώργος Μαλεκάκης


Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, στις 19.00. Στα εγκαίνια θα εμφανιστούν οι Maracatu ως soundtrack του πρότζεκτ.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας “Athens is for Lovers”

Που συμβαινει

Metamatic:taf
Από 16/10 έως 21/10
12:00-20:00
Metamatic:taf
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5