Αναζήτηση Τέχνες

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Θόδωρος Βρανάς, Malacca

Θόδωρος Βρανάς, Malacca

Τον Απρίλιο του 2017, η stand up κωμικός Κατερίνα Βρανά βρέθηκε στην πόλη Μαλάκκα της Μαλαισίας στο πλαίσιο μιας μεγάλης περιοδείας, όπου και αρρώστησε βαριά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή της.

Χρειάστηκαν πέντε χειρουργικές επεμβάσεις, πολύμηνη παραμονή σε νοσοκομεία της Μαλαισίας και της Ελλάδας, προτού επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι. Έκτοτε, διανύει μια περίοδο αποκατάστασης.

Από την πρώτη στιγμή ο αδελφός της Θόδωρος Βρανάς, επαγγελματίας φωτογράφος, βρέθηκε στο πλευρό της. Ενστικτωδώς στην αρχή, πιο συνειδητά αργότερα, ξεκίνησε να καταγράφει με τη μηχανή του τα πάντα: Την πορεία της Κατερίνας, τα κτίρια, τα τοπία, τους δρόμους, τους ανθρώπους… Μια καταγραφή των συναισθημάτων του καθώς και των αντιδράσεων της οικογένειάς του απέναντι σ’ αυτό που είχε συμβεί.

Ένα μικρό δείγμα όλης αυτής της διαδικασίας, η οποία βρίσκεται εν εξελίξει, θα έχει την ευκαιρία να δει ο επισκέπτης της ατομικής του έκθεσης “Malacca”, η οποία θα φιλοξενείται από 17 έως και 22 Απριλίου στο The Hub Events. Ο Θόδωρος Βρανάς δίνει τη δική του οπτική, εστιάζοντας μέσα από τα φωτογραφικά του καρέ στην παραμονή της οικογένειας Βρανά στην Μαλάκκα της Μαλαισίας, όπως και στο ταξίδι της μεγάλης επιστροφής.

Που συμβαινει

The Hub Events
Από 17/04 έως 22/04
12:00-20:00
The Hub Events
Back to top

Προσεχως

Brostakalli
Brostakalli
Metamatic:taf
18.07.2019
Brostakalli
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5