Αναζήτηση Τέχνες

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Μικρά Ζωγραφικά 2019-2020

Μικρά Ζωγραφικά 2019-2020

O Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery στο τέλος μίας ακόμη χρονιάς, γεμάτης συγκινήσεις και μεγάλα εικαστικά γεγονότα διοργανώνει την ετήσια καθιερωμένη έκθεσή του «Μικρά Ζωγραφικά Έργα», φέρνοντας όλους μας σε επαφή με την τέχνη και δίνοντας την ευκαιρία στους φιλότεχνους να παρακολουθήσουν ζωντανά τη δημιουργία ενός κοινού έργου δύο καλλιτεχνών, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν στα Παιδικά Χωριά SOS.

Τα «Μικρά Ζωγραφικά έργα» είναι πλέον συνδεδεμένα με τα Χριστούγεννα και με την έννοια του δώρου και της ηθικής ανταμοιβής. Αυτό ακριβώς αποτυπώνεται και στα έργα των καλλιτεχνών, που ονειρεύονται ότι ζωγραφίζουν και μετά ζωγραφίζουν αυτό που ονειρεύονται. Μέσα από τα έργα, τα περισσότερα διαστάσεων 30Χ30 εκ., νεότερων αλλά και παλαιότερων συνεργατών του Εικαστικού Κύκλου Sianti Gallery, το κοινό θα έρθει σε επαφή με ένα πλήθος διαφορετικών τεχνικών.

Και επειδή τα Χριστούγεννα αποτελούν μια εποχή προσφοράς, φέτος στον Εικαστικό Κύκλο Sianti gallery ο Χρήστος Αντωναρόπουλος και ο Παναγιώτης Σιάγκρης θα δημιουργήσουν ένα κοινό έργο με σκοπό ο κάθε επισκέπτης να μπορεί να προμηθεύεται λαχνούς των 10 ευρώ καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης για να πάρει μέρος στην κλήρωση του έργου τους.

Όλα τα έσοδα των λαχνών θα δοθούν στα Παιδικά Χωριά SOS και ένας τυχερός θα αποκτήσει το έργο των καλλιτεχνών στην κλήρωση που θα γίνει  παρουσία της κυρίας Άννης Κατσούλη εκπροσώπου των Παιδικών Χωριών SOS.

Συμμετέχουν οι ζωγράφοι: Cacao Rocks, Π. Αγγελίδης, Χρ. Αντωναρόπουλος, Α. Απέργης, Γ. Βαλυράκης, Σπ. Βασιλείου, Στ. Δασκαλάκης, Γ.Καζάζης, Δ.Κοκκινίδης, Δ.Κούκος, Μ. Μακρουλάκης, Λ. Μπελιβανάκη, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Η. Παπαηλιάκης, Χ.Παπαϊωάννου, Β. Πέρρος, Π.Σιάγκρης, Σ.Σόρογκας, Β. Σπεράντζας, Κ.Σπυριούνης, Γ.Σταθόπουλος, Α. Στοΐδης, Κ.Τόλης, Κ. Τσόκλης, Δ. Χανιώτη, Μ.Χάρος και οι γλύπτες : Κ. Βαρώτσος, Δ. Βλάσσης, Στ. Γαβαλάς, Κ. Δικέφαλος, Α. Παναγιωτίδης, Ν. Παπουτσίδης, Χρ. Σαραντοπούλου

Επιμέλεια έκθεσης: Σιαντή Βασιλική

Εγκαίνια: Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 12:00 «Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery»

Που συμβαινει

Εικαστικός Κύκλος Sianti
Από 17/12 έως 31/12
κάθε Τρίτη, κάθε Πέμπτη, κάθε Παρασκευή 10:00-20:00
κάθε Τετάρτη 10:00-15:00
κάθε Σάββατο 10:00-16:00
Εικαστικός Κύκλος Sianti
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5