Ελλαδα

Κίρκη για Αδαμαντίδη: Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω

Οι νέες δηλώσεις της πρώην συντρόφου του τραγουδιστή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Θέμης Αδαμαντίδης τραγουδά στη σκηνή και κρατά το μικρόφωνο
Θέμης Αδαμαντίδης © NDP

Η Βαρβάρα Κίρκη για τον Θέμη Αδαμαντίδη: Οι ξυλοδαρμοί στο παρελθόν, η καταγγελία και η πλευρά του τραγουδιστή για την υπόθεση.

H Βαρβάρα Κίρκη προχώρησε σε νέες δηλώσεις μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος δικάζεται σήμερα για τρία πλημμελήματα. Η πρώην σύντροφός του υποστήριξε ότι είχε πέσει αρκετές φορές θύμα ξυλοδαρμού από τον τραγουδιστή, ωστόσο δεν έφυγε νωρίτερα από κοντά του για τον αγαπούσε και τον αγαπά. 

«Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε από ζήλια. Όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα από κοντά του, γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω. Απλά είναι τα πράγματα, βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια. Προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα, το έβλεπαν όλοι. Ήμουν στο J2US δίπλα του και τον αγαπάω. Όμως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είναι λάθος. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά. Ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω κουραστεί. Δεν γίνεται να τρως μέρα παρά μέρα ξύλο για τις παράνοιές του», δήλωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha η Βαρβάρα Κίρκη και πρόσθεσε: 

«Γιατί είχε παράνοιες. Ότι με όλον τον κόσμο εγώ φλέρταρα. Είναι λάθος μου που τα ανεχόμουν. Μου έλεγαν όλοι να φύγω. Είχαμε χωρίσει πόσες φορές. Είχα φύγει. Δε θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε ούτε να φάμε. To ψυγείο ήταν άδειο. Θα με πει εμένα κλέφτρα; Από μένα έπαιρνε. Πού τα βρήκε τα λεφτά; Δεν θέλω να στερήσω από εκείνον και τα παιδιά του ούτε ένα σεντ. Δεν ξέρω τι λέει ο κόσμος, δεν με απασχολούν αυτά που λέει ο κ. Κούγιας. Με ζήλευε παθολογικά, αλλά όλα έχουν ένα μέτρο. Καταδικάστε με που αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο», είπε η Βαρβάρα Κίρκη.

Α. Λύτρας – δικηγόρος πρώην συντρόφου Θ. Αδαμαντίδη: Φαίνεται ότι βιαιοπραγεί εις βάρος της

Θέμης Αδαμαντίδης: Η Βαρβάρα Κίρκη τού έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει

Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής υποστηρίζει πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει.

«Δεν είναι άνθρωπος να οδηγήσει τη σύντροφό του στα δικαστήρια. Ο κ. Αδαμαντίδης είναι άντρας στην κυριολεξία. Ακόμη και αν έπεσε θύμα κλοπής, όπως έχει πέσει και στο παρελθόν από τη συγκεκριμένη κυρία, δεν θα πήγαινε ποτέ στην αστυνομία ή να έρθει στον Αλέξη Κούγια για να κάνει μήνυση. Έχει μάθει να δίνει στη ζωή του, είναι δοτικός», είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο δικηγόρος του κατηγορούμενου τραγουδιστή Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε ακόμη τα εξής: «Μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου. Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή».

Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο Θέμης Αδαμαντίδης | Ώρα Ελλάδος 4/7/2022 | OPEN TV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ