Ελλαδα

Πώς έγινε η ληστεία στη Θεσσαλονίκη - Ο βιοτέχνης καταδίωξε τους δράστες

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των δραστών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εσωτερικός χώρος της βιοτεχνίας όπου έγινε η ένοπλη ληστεία στη Νέα Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη
Ένοπλη ληστεία σε βιοτεχνία στη Θεσσαλονίκη © grtimes.gr

Ένοπλη ληστεία σε βιοτεχνία στη Θεσσαλονίκη: Η καταδίωξη από τον ιδιοκτήτη, ο τραυματισμός τους και η σύλληψη του οδηγού του οχήματος.

Νέα στοιχεία για την ένοπλη ληστεία σε βιοτεχνία στη Νέα Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης έγιναν γνωστά μετά και τη σύλληψη του των δύο δραστών. Τα νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι ο βιοτέχνης δεν έπεσε θύμα αρπαγής, αλλά στην προσπάθειά του να καταδιώξει τους δράστες βρέθηκε στο αυτοκίνητό τους. 

Ο άνδρας που συνελήφθη πρώτος φέρεται να είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δύο δράστες. H ΕΛ.ΑΣ. με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι στα χέρια των αστυνομικών έπεσε και ο δεύτερος δράστης, ο οποίος επιχείρησε να κλέψει τα χρήματα από το ταμείο του καταστήματος, με αποτέλεσμα να έρθει στα χέρια με τον γιο του ιδιοκτήτη, ο οποίος και προσπάθησε να τον αποτρέψει.

Ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό του άλλου δράστη.

Κινηματογραφική ληστεία: Πάλη του ιδιοκτήτη με τους δράστες-Τον πήραν μαζί τους στο αμάξι κι έφυγαν

Το χρονικό της ένοπλης ληστείας στη βιοτεχνία

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στις 14.10 μετά το μεσημέρι, όταν άγνωστος μπήκε στη βιοτεχνία και κατευθυνόμενος προς τα γραφεία άρπαξε από το ταμείο χρήματα. Έγινε όμως αντιληπτός από τον 33χρονο που εκείνη την ώρα εξυπηρετούσε πελάτη, με τη συνδρομή του οποίου κατάφερε προς στιγμήν να τον ακινητοποιήσει. Εκείνος όμως ξέφυγε, επιβιβάστηκε σε όχημα – όπου τον ανέμενε ο συνεργός του- και ακολούθησε η καταδίωξη και η συμπλοκή.

Ο 33χρονος ιδιοκτήτης βιοτεχνίας με είδη συσκευασίας φέρει τραύματα από δάγκωμα και χτυπήματα στα πλευρά, συνέπεια της συμπλοκής που ακολούθησε, όταν στην προσπάθεια του να σταματήσει τούς δύο δράστες, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο διαφυγής τους.Αφού το όχημα διήνυσε απόσταση άνω των 500 μέτρων, φτάνοντας στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ, ο 33χρονος βγήκε έξω απ’ αυτό και παραλήφθηκε λίγο αργότερα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ