Ελλαδα

Ξυλοδαρμός διασώστη στη Σαλαμίνα - Οι πρώτες φωτογραφίες του μετά το περιστατικό

«Πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ekab.png

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του στην Σαλαμίνα έκανε την πρώτη ανάρτησή του όπου δημοσίευσε και φωτογραφία του.

Την πρώτη του ανάρτηση με φωτογραφίες μετά το πολύωρο χειρουργείο έκανε ο διασώστης του ΕΚΑΒ που ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Σαλαμίνα.

Όλα συνέβησαν όταν ένας μεθυσμένος άνδρας επιτέθηκε στον άτυχο διασώστη, ο οποίος είχε πάει στο σημείο για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. 

Αποτέλεσμα ήταν να νοσηλευτεί στο «Αττικό» με σοβαρά τραύματα, όπως υπογραμμίζει και ο ίδιος στην ανάρτησή του.

ekav.png

«Θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα» γράφει ο άτυχος 42χρονος, Παναγιώτης Φούντας, ο οποίος υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, ενώ θα αργήσει να επιστρέψει στην εργασία του.

«Η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου ή με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή. Αυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ», καταλήγει στην ανάρτησή του ο διασώστης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παναγιώτη Φούντα στο Facebook:

«Ο άλλος πάει για ποτό και δεν γυρνάει ποτέ στην οικογένεια του. Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα. Και έτσι απλά εφυγεεεεε. Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε από θαύμα δεν έχω τις αναλογες κακώσεις.Μας χρέωσε με πολλαπλά κατάγματα με ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ με σπασμένα δόντια και αμέτρητο πόνο στην ψυχή.Δηλαδη ευτυχώς μετά τόσο ξύλο στο κεφάλι ευτυχώς δεν μας άφησε εγκεφάλικα νεκρούς. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!! Αλλιώς μετά από λίγο καιρό όλα ξεχνιούνται!!!! Συγνώμη για τις φωτό απλά για να μην ξεχνιόμαστε!!! ΥΓ: η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου η με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή. Aυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ