Ελλαδα

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά

Οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος © EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρέθηκε σήμερα (23/6) για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει ασυμπτωματικός, παρακολουθείται από τον προσωπικό του ιατρό και παραμένει στην οικία του στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ιατρών του. Ο κ. Ιερώνυμος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό τον Νοέμβριο του 2020. Τότε είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στον Ευαγγελισμό. 

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος © EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Το εμβόλιο το μόνο τείχος απέναντι στον κορωνοϊό

Ο Αρχιεπίσκοπος έχει ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού των πολιτών και δεν ήταν λίγες οι φορές που προέτρεπε τους πολίτες να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. 

«Θα ήθελα ιδιαιτέρως να τονίσω, αυτή την ώρα, να ακούσουμε τη φωνή και της Πολιτείας και της Εκκλησίας κι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο, διότι αποδεικνύεται καθημερινώς ότι το εμβόλιο είναι το μόνο τείχος απέναντι σε αυτή την αρρώστια. Αυτοί που αρρωσταίνουν σήμερα εάν έχουν εμβολιαστεί περνούν πιο εύκολα, ενώ εκείνοι που δεν έχουν κάνει εμβόλιο κατακλύζουν τα νοσοκομεία και σε λίγο θα έχουμε έκρηξη στο υγειονομικό πρόβλημα της χώρας. Γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε, ώστε να αντιμετωπίσουμε, αυτή τη δύσκολη ώρα, την πανδημία και για να μπορέσουμε να πούμε ότι η σημερινή μέρα θα είναι η τελευταία που γιορτάζουμε με αυτόν τον τρόπο», είχε πει τον Ιανουάριο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ