Ελλαδα

Η Ραφήνα φυσικό σκηνικό για τα γυρίσματα του «Γάμος αλά ελληνικά 3»

Τι λέει ο δήμαρχος στην ATHENS VOICE για το διήμερο των γυρισμάτων

tonia-zaravela.jpg
Τόνια Ζαραβέλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γάμος αλά ελληνικά 3: Γυρίσματα στην Ελλάδα και τη Ραφήνα για τη νέα ταινία της Νία Βαρντάλος
Γάμος αλά ελληνικά 3: Γυρίσματα στη Ραφήνα για τη νέα ταινία της Νία Βαρντάλος

«Γάμος αλά ελληνικά»: Η Νία Βαρντάλος στην Ελλάδα - Οι δηλώσεις του δημάρχου Ραφήνας - Πικερμίου για τα γυρίσματα στην περιοχή.

Η Νία Βαρντάλος έφτασε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα έχοντας στα μπαγκάζια της πολύ διαφορετικά αντικείμενα από ότι συνήθιζε να φέρνει στην πατρίδα της για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Άλλωστε, αυτόν τον Ιούνιο δεν έχει έρθει στην Αθήνα μόνο για να γευτεί τον ήλιο και να απολαύσει τα ζεστά, καλοκαιρινά βράδια, όπως συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια. Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός ήρθε στη Ραφήνα, έχοντας μαζί της μία μικρή «πολιτεία», προκειμένου να στήσει το ιδανικό σκηνικό και να αιχμαλωτίσει τον αττικό ουρανό στα πλάνα της τρίτης συνέχειας της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά», στην οποία και πρωταγωνιστεί. 

Με αέρα άλλης εποχής, με φόντο γνώριμα σημεία της περιοχής, η Ραφήνα έγινε για δύο ημέρες ο τόπος των γυρισμάτων του «Γάμος αλά ελληνικά 3» και όπως λέει ο δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, στην ATHENS VOICE, «η επιλογή της Νία Βαρντάλος για γυρίσματα στο λιμάνι της Ραφήνας αποτελεί μία παγκόσμια ρεκλάμα. Έγινε εξαιρετική δουλειά και εμείς είχαμε τη χαρά να εργαστούμε μαζί με την κ. Βαρντάλος. Μπορεί να είχε το άγχος των γυρισμάτων, αλλά ήρθε και μας ευχαρίστησε προσωπικά, μίλησε μαζί μας στα ελληνικά. Το επιτελείο για τα γυρίσματα είχε έρθει στην Ελλάδα και στη Ραφήνα ήδη εδώ και μία εβδομάδα. Εμείς βοηθήσαμε την παραγωγή να βρεθεί η φορτηγίδα προκειμένου να συμπληρώσει το σκηνικό του reunion που ετοιμάζει η Νία Βαρντάλος». 

Ο Ευάγγελος Μπουρνούς και η Νία Βαρντάλος στο περιθώριο των γυρισμάτων του «Γάμος αλά ελληνικά 3»
Ο Ευάγγελος Μπουρνούς και η Νία Βαρντάλος στο περιθώριο των γυρισμάτων του «Γάμος αλά ελληνικά 3» © Facebook / Evangelos Bournous

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν την Τρίτη και την Τετάρτη στην Αττική, η Νία Βαρντάλος ολοκλήρωσε με επιτυχία τα γυρίσματα στο λιμάνι και την παραλία της Ραφήνας, με τον ρόλο του δήμου να είναι καταλυτικός για την απομάκρυνση των οχημάτων. «Έπρεπε να διατηρήσουμε το λιμάνι κενό από αυτοκίνητα, να γίνουν τα γυρίσματα σε χρόνο όπου δεν είχαμε δρομολόγια, τη στιγμή που η τουριστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, προσπαθήσαμε να είναι ελεύθερη η παραλία. Όλα πήγαν καλά και είμαστε σίγουροι ότι η Ραφήνα θα προβληθεί μέσα από την ταινία. Άλλωστε, αυτός είναι και ο αγώνας που δίνουμε όλοι μαζί για να αναδείξουμε τον γαστρονομικό τουρισμό, το όμορφο ανάγλυφο. Δεν είναι η πρώτη ταινία που γυρίζεται εδώ. Η Ραφήνα έχει αποτελέσει το φυσικό σκηνικό και για άλλες παραγωγές, ακόμη και για ταινία τού Netflix». 

Ο Ευάγγελος Μπουρνούς και η Νία Βαρντάλος στο περιθώριο των γυρισμάτων του «Γάμος αλά ελληνικά 3»
Ο Ευάγγελος Μπουρνούς και η Νία Βαρντάλος στο περιθώριο των γυρισμάτων του «Γάμος αλά ελληνικά 3» © Facebook / Evangelos Bournous

Το «Γάμος αλά ελληνικά 3» έκανε απόβαση στη Ραφήνα

Σε φωτογραφίες που διέρρευσαν από την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων δίνεται μία γεύση για την τρίτη συνέχεια του «Γάμος αλά ελληνικά». Μία μικρή, παμπάλαιη φορτηγίδα ενός επίσης παμπάλαιου μικρού μεταπολεμικού φορτηγού έφτασε στο λιμάνι της Ραφήνας την Τρίτη, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του Εν Άνδρω. Το σκηνικό της «απόβασης» ολοκληρώθηκε με τη σταθεροποίηση του μικρού καταπέλτη της φορτηγίδας και την αποβίβαση του παμπάλαιου μικρού φορτηγού.

Η οικογένεια Πορτοκάλος θα κάνει ένα μικρό reunion στην Ελλάδα, όπου η πρωταγωνίστρια θα έχει μία νέα γνωριμία. 

Γάμος αλά ελληνικά: Προετοιμασίες από τα γυρίσματα στη Ραφήνα
Γάμος αλά ελληνικά: Προετοιμασίες από τα γυρίσματα στη Ραφήνα © Εν Άνδρω

Γάμος αλά ελληνικά: Προετοιμασίες από τα γυρίσματα στη Ραφήνα
Γάμος αλά ελληνικά: Προετοιμασίες από τα γυρίσματα στη Ραφήνα © Εν Άνδρω

Γάμος αλά ελληνικά: Προετοιμασίες από τα γυρίσματα στη Ραφήνα
Γάμος αλά ελληνικά: Προετοιμασίες από τα γυρίσματα στη Ραφήνα © Εν Άνδρω

«Γάμος αλά ελληνικά» με γυρίσματα σε Πλάκα και Κέρκυρα

Το βράδυ της Τετάρτης (22/6), η Νία Βαρντάλος μίλησε στους ακολούθους της στο Instagram για τα γυρίσματα στην Ελλάδα, τα οποία συνεχίζονται στην καρδιά της Αθήνας, την Πλάκα, παρά την αφόρητη ζέστη.

Η Νία Βαρντάλος ευχαρίστησε όλους εκείνους τους ανυπόμονους φαν των ταινιών «Γάμος αλά ελληνικά 3», που αναμένουν να δουν στις οθόνες τους τις νέες περιπέτειες της Τούλας Πορτοκάλος και «big fat greek family». Αποκάλυψε ότι βρίσκεται στην Πλάκα για τις ανάγκες των γυρισμάτων και θέλησε να «διδάξει» στους φαν της μία ακόμη ελληνική λέξη «η σκηνοθέτις», εξηγώντας τον ρόλο που έχει πίσω από την κάμερα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

 

Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στην Κέρκυρα, όπου η Νία Βαρντάλος από καιρό αναζητούσε βοηθητικούς ηθοποιούς. Η τοπική κοινωνία είναι έτοιμη να πάρει μέρος στην ταινία. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ