Ελλαδα

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης του 38χρονου στον Γέρακα

Τον δολοφόνησαν μέσα σε 45 δευτερόλεπτα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκτέλεση 38χρονου στον Γέρακα: Φωτογραφία από το βενζινάδικο όπου έπεσε νεκρός
Εκτέλεση 38χρονου στον Γέρακα: Έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς στο βενζινάδικο © EUROKINISSI

Εκτέλεση 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα: Το βίντεο ντοκουμέντο και οι κινήσεις των δραστών μέχρι τη διάπραξη του εγκλήματος.

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης του 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα έδωσε στη δημοσιότητα ο Ant1. Πρόκειται για υλικό από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται απέναντι από το σημείο του εγκλήματος και δείχνει τις κινήσεις των δραστών. 

Ο 38χρονος ιδιοκτήτης του βενζινάδικου στον Γέρακα διακρίνεται να σταθμεύει το επαγγελματικό λευκό βαν στο στέγαστρο του πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της Λεωφόρου Μαραθώνος. Στη συνέχεια, δύο άγνωστοι πλησιάζουν το σημείο που βρίσκεται ο 38χρονος έχοντας καλάσνικοφ στα χέρια τους. Όταν ο επιχειρηματίας βγαίνει από το όχημα, οι δράστες τον πυροβολούν δεκάδες φορές. Τα δύο άτομα επιβιβάζονται σε αυτοκίνητο και τρέπονται σε φυγή. Η «επιχείρηση» εκτέλεσης του 38χρονου δεν διήρκησε παραπάνω από 45 δευτερόλεπτα. 

«Ο τρόπος που έδρασαν δείχνει ότι ήταν αποφασισμένοι και έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Είναι δεδομένο ότι είχαν και άλλα πυρομαχικά μαζί τους, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν, στην περίπτωση που δέχονταν πυρά κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης», αναφέρουν αστυνομικές πηγές στον Ant1. 

Δολοφονία στον Γέρακα: Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο

 

 

Εκτέλεση 38χρονου στον Γέρακα: «Ο Γιώργος δεν υπέκυψε σε εκβιαστές», λέει η οικογένειά του

Λίγες ημέρες μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση του 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα, η οικογένεια τού θύματος σε δήλωσή της επισημαίνει ότι «ζει ένα ανείπωτο δράμα και μια ανείπωτη τραγωδία». 

«Ο Γιώργος δεν υπέκυψε ποτέ σε εκβιαστές, σε ανθρώπους του υποκόσμου, σε πρόσωπα που καταδιώκουν εδώ και χρόνια τον Γιώργο και την οικογένειά μας, επειδή δεν ενέδωσε, δεν συμβιβάστηκε και δεν δέχθηκε να γίνει μέρος ενός παράνομου κυκλώματος», αναφέρει η οικογένεια του ιδιοκτήτη βενζινάδικου σε γραπτή της δήλωση και υπογραμμίζει ότι έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και την Ελληνική Αστυνομία, την οποία καλεί να διαλευκάνει το έγκλημα και να συλλάβει τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της εν ψυχρώ δολοφονία του 38χρονου. 

 

Εκτέλεση 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα: Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 38χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του στο βενζινάδικο στις 08:05 το πρωί του Σαββάτου (18/6) και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα, ένα άλλο αυτοκίνητο λευκό στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα τον πλησίασε και τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν. Το αυτοκίνητο διαφυγής το έκαψαν στην περιοχή της Παλλήνης και από εκεί εξαφανίστηκαν με μοτοσυκλέτες προς άγνωστη κατεύθυνση. Στελέχη της ασφάλειας εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό από το πρατήριο, ενώ αναζητούν και κάμερες από παρακείμενες πολυκατοικίες για να εντοπίσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν στο σημείο τουλάχιστον 25 κάλυκες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις       

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ