Ελλαδα

Αγριος ξυλοδάρμος μητέρας από τον 17χρονο γιο της στη Μύκονο

«Εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο» φέρεται να της είπε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μητέρα στη Μύκονο ξυλοκοπήθηκε από τον γιο της
Μητέρα στη Μύκονο ξυλοκοπήθηκε από τον γιο της © Unsplash

Στη Μύκονο μια μητέρα ξυλοκοπήθηκε από τον γιο της. Η καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα και η μήνυση στο παιδί της.

Στη Μύκονο, στα Ματογιάννια, ο ξυλοδαρμός γυναίκας έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες στο cyclades live, ένας 17χρονος ξυλοκόπησε τη μητέρα του και στη συνέχεια έφυγε από το νησί.

Ο 17χρονος χτύπησε με μπουνιές και γροθιές, βρίζοντας τη μητέρα του. Η 44χρονη, μετά τον ξυλοδαρμό της, κατήγγειλε τον γιο της στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Η γυναίκα είχε πάει για διακοπές στη Μύκονο μαζί με τα τρία παιδιά της, τον 17χρονο και τον 15χρονο -οι οποίοι είναι από τον ίδιο πατέρα -και την 4χρονη κόρη της, η οποία είναι από άλλον γάμο.

Παρά την αρχική πληροφορία ότι ο ξυλοδαρμός σχετίζεται με ερωτική συνεύρεση, φαίνεται πως το επεισόδιο έγινε για ασήμαντη αφορμή και στο πλαίσιο μιας συζήτησης που είχαν. Η αρχική πληροφορία βασίστηκε σε μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο Cyclades Live. 

Αλλη μαρτυρία, που επίσης δεν έχει επιβεβαιβωθεί, έκανε λόγο για καβγά ανάμεσα στην μητέρα και τον γιο που αφορούσε στον πατέρα του και πρώην σύζυγο της μητέρας του. 

Ξυλοδαρμός μητέρας στη Μύκονο από τον γιο της - Το χρονικό της υπόθεσης 

«…Εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο», φέρεται να είπε στη μητέρα του ο 17χρονος, ο οποίος βρίσκοταν εκτός εαυτού. Στη συνέχεια τη χτύπησε με γροθιές και μπουνιές στο πρόσωπο.

Αιμόφυρτη, και σε κατάσταση σοκ, η 44χρονη στη Μύκονο κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και κατήγγειλε τον γιο της.

Το συμβάν προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία του νησιού και η είδηση για τον ξυλοδαρμό της μητέρας από τον γιο της έφερε αρκετό κόσμο έξω από το ΑΤ. Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα υπέβαλε μήνυση στο παιδί της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ