Ελλαδα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κατεχάκη

Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα στην κυκλοφορία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας – Δείτε που υπάρχουν καθυστερήσεις.

Αυξημένη είναι η κίνηση για ακόμη μια ημέρα στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από ΚΤΕΛ έως Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από Κόκκινο Μύλο έως Ιερά οδό και κατόπιν από τη Λαχαναγορά του Ρέντη έως την Παραλιακή.

Επιπλέον μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι και στην Λεωφόρο Σχιστού προς Λίμνη Κουμουνδούρου.

Δύσκολη η Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου και από την συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την Πλατεία Ιπποδαμείας.

Χάρτης με την κίνηση στους δρόμους της Αττικής
Χάρτης με την κίνηση στους δρόμους της Αττικής © Google/maps

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Πεντέλης έως την έξοδο Μεταμόρφωσης και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών έως την έξοδο στον Κηφισό.

Μποτιλιάρισμα στην Τατοΐου από την Μεταμόρφωση έως την Κωνσταντίνου Καραμανλή στις Αχαρνές και ανά τμήματα στην κάθοδο. Επίσης στην Γεωργίου Παπανδρέου από το γήπεδο Μεταμόρφωσης και εν συνεχεία σε Παπαδιαμάντη, Πλαστήρα και Βενιζέλου έως την Τατοΐου.

Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Ηρακλείου από το ύψος του Προαστιακού μέχρι και τη διασταύρωση Αμαρουσίου - Λυκόβρυσης και στους δρόμους που οδηγούν σ' αυτήν.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του κτήματος Συγγρού και στην άνοδο στο ύψος της Λεωφόρου Καποδιστρίου.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Πίνδου έως Μεσογείων και στην κάθοδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης μετά τον σταθμό του Μετρό Ελληνικό προς Γλυφάδα.

Δύσκολες η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό, η κάθοδος Βασιλέως Κωνσταντίνου/Αρδηττού, η Πειραιώς προς Ομόνοια και η οδός Μάρνη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ