Ελλαδα

Πατέρας Καρολάιν: «Ο Αναγνωστόπουλος θα πρέπει να υποφέρει πριν τον κάνουν να σιωπήσει»

Τι δηλώνει στην Daily Mail ο Ντέιβιντ Κράουτς

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φτάνει στο δικαστήριο - Δικάζεται για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και της μικρής Ρόξυ
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο δικαστήριο © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ντέιβιντ Κράουτς: Οι δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τις φοβίες του για συμβόλαιο θανάτου στη φυλακή

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρίνου και ήδη έχει εκφράσει τους φόβους του για τη σωματική του ακεραιότητα. Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς σχολιάζοντας στην Daily Mail τη μεταγωγή του δολοφόνου της κόρης του δήλωσε ότι «ο Αναγνωστόπουλος θα πρέπει να υποφέρει πριν τον κάνουν να σιωπήσει». 

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κραουτς, δήλωσε στην Daily Mail: «Φαίνεται ότι δεν είναι ευχαριστημένος στο νέο του κατάλυμα και θέλει να μεταφερθεί πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα αισθανόταν πιο ασφαλής. Πιστεύει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα, αλλά ίσως και περισσότερα συμβόλαια θανάτου στο όνομά του. Πιστεύω ότι και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόταν πριν σκοτώσει την κόρη του θέλουν να τον φιμώσουν σε περίπτωση που προσπαθήσει να κλείσει κάποια συμφωνία. Η δική μου αίσθηση είναι ότι θα πρέπει να υποφέρει τουλάχιστον δύο χρόνια προτού τον εξοντώσουν. Κι αυτό θα πρέπει να γίνει αργά».

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου»

Ο κ. Κράουτς αναφέρθηκε και στην καθημερινότητα της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο. «Κυκλοφορεί στο σπίτι, παίζει κυνηγητό με την οικιακή βοηθό και παρόλο που είναι στα σαράντα της, φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια σχέση μεγάλης και μικρής αδερφής. Είναι υπέροχο να το βλέπεις. Λυπάμαι που η αγαπημένη μου Καρολάιν δεν είναι εδώ για να το απολαύσει. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θα κάνω ότι μπορώ ώστε ο Μπάμπης να μην ξαναδεί την κόρη του. Αναρωτιέμαι αν κάποιος του έχει ανακοινώσει αυτό το γεγονός και αν γνωρίζει ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία αλλαγής του ονόματός της σε αυτό της μητέρας της. Θα με ενδιέφερε να μάθω την αντίδρασή του».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει εκφράσει μέσω του δικηγόρου του ότι φοβάται για τη ζωή του στις φυλακές Μαλανδρίνου, καθώς εκτιμά ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του. Ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς βρίσκεται στο ίδιο κελί με έναν ακόμη δολοφόνο. Πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι ο πιλότος είχε δεχθεί επίθεση από άλλον κρατούμενο, όσο βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ζητά να επιστρέψει στον Κορυδαλλό - Οι λόγοι

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατέθεσε αίτημα για την επιστροφή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο καταδικασμένος για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς επικαλείται τόσο λόγους προσωπικής ασφάλειας, όσο και ανθρωπιστικούς λόγους, καθώς δηλώνει ότι η μεταγωγή στις φυλακές Μαλανδρίνου τον απομακρύνει από τους γονείς του. 


«Με την παρούσα αίτηση μου εκθέτω ότι είναι απολύτως αναγκαίο να μην μεταχθώ σε άλλο κατάστημα κράτησης καθόσον συντρέχουν λόγοι ανθρωπιστικοί αλλά και πρωτίστως λόγοι προσωπικής ασφάλειας, για την παραμονή μου ως κατάδικος κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού. Πιο συγκεκριμένα, οι μοναδικοί οικείοι μου, ήτοι οι γονείς μου οι οποίοι διαμένουν μόνιμα και σταθερά στην Αγία Παρασκευή Αττικής» αναφέρει το έγγραφο που κατέθεσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Επιπλέον, αναφέρεται και στην επίθεση που δέχθηκε στις φυλακές από συγκρατούμενό του, αλλά και τον ρόλο «πυροσβέστη» που είχε σε στιγμές έντασης στον Κορυδαλλό. 

«Η πιθανή μεταγωγή μου σε έτερο Κατάστημα Κράτησης, επάγεται ότι θα σημάνει με απόλυτη βεβαιότητα τη θέση μου σε διακινδύνευση, με απειλή της σωματικής μου ακεραιότητας αλλά και της ίδιας μου της ζωής. Τα ανωτέρω δε ενισχύονται και από το γεγονός ότι η υπόθεση για την οποία κατηγορούμαι απασχολεί τα ΜΜΕ και το κοινό, ενισχύοντας το αίσθημα θανάτωσης μου ακόμα και συγκρατούμενων μου», αναφέρεται ακόμα στο έγγραφο. «Είμαι υπόδειγμα κρατουμένου» υποστηρίζει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ήρεμος και σιωπηλός» στο νέο του περιβάλλον στις φυλακές Μαλανδρίνου

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις                

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ