Ελλαδα

Αλέξης Κούγιας: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αθωωθεί πανηγυρικά» (βίντεο)

Ο Αλέξης Κούγιας για τις τελευταίες εξελίξεις στη δίκη Λιγνάδη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας
Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αλέξης Κούγιας για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη: Γιατί υποστηρίζει ότι ο σκηνοθέτης θα αθωωθεί πανηγυρικά.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αθωωθεί πανηγυρικά» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση της δίκης του σκηνοθέτη για βιασμούς.

«Όλη αυτή η ιστορία δημιουργήθηκε από ένα περίεργο άτομο που ζει στη Γερμανία», είπε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή και πρόσθεσε: «Αυτό που έλεγε ο κ. Βλάχος, ότι υπάρχουν άλλες φωτογραφίες, ας τις παρουσιάσει. Όταν συνελήφθη ο κ. Λιγνάδης έγινε έρευνα στο σπίτι του, στον υπολογιστή του, στα τηλέφωνά του. Σε εκείνο το χρονικό διάστημα άρχισε να αναπτύσσεται ένας ισχυρισμός από τον κ. Βλάχο ότι κατασχέθηκε από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Δημήτρη Λιγνάδη υλικό παιδικής πορνογραφίας. Δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο υλικό. Έρχεται η ώρα που θα αποκαλυφθεί το μέγεθος της σκευωρίας. Όλη αυτή η ιστορία δημιουργήθηκε από ένα περίεργο άτομο που ζει στη Γερμανία και μισεί το Λιγνάδη γιατί ήταν αφόρητα ερωτευμένος μαζί του», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Επιπλέον, ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε: «Το ένα άτομο που καταγγέλλει τον Λιγνάδη έχει εξαφανιστεί. Έχει εμφανιστεί μία φορά στη δικαιοσύνη, και έκτοτε εξαφανίστηκε. Σε κάποια στιγμή εμφάνισε ο κ. Βλάχος μια εξουσιοδότηση αυτού του ατόμου προς τον ίδιο, που απεδείχθη ότι είναι πλαστή. Με τη μία υπόθεση, λοιπόν, πια έχουμε τελειώσει, ο μάρτυρας δεν εμφανίζεται. Το δικαστήριο απέβαλε τον κ. Βλάχο γιατί η εξουσιοδότηση που παρουσίασε ήταν παράνομη. Μένουν τρεις μηνυτές. Ο ένας εμφανιζόταν ως σωφρονιστικός υπάλληλος στη Σουηδία. Τελικά, ζει στο Ντουμπάι και η δουλειά του είναι άλλη. Τώρα κάνει επί μήνες διακοπές στη Σαντορίνη». 

«Ο κ. Λιγνάδης θα αθωωθεί πανηγυρικά. Μετά θα πρέπει να τρέχετε όλοι να τον αποκαταστήσετε. Του καταστρέψατε τη ζωή του, την καριέρα του. Θα γίνουν αγωγές και μηνύσεις σε όλους, δικηγόρους, δημοσιογράφους, ψευδομάρτυρες και ψευδοβιασθέντες», είπε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας. 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις               

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ