Ελλαδα

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σήμερα η κηδεία του πρώην ζευγαριού - Θα ταφούν σε διαφορετικά χωριά

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Φωτογραφία του θύματος με τον δράστη
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Πληροφορίες και μαρτυρίες για το ζευγάρι

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι τελευταίες πληροφορίες για το έγκλημα - Τι δηλώνει ο αδελφός του γυναικοκτόνου - Το χρονικό του εγκλήματος

Εξακολουθεί να συγκλονίζει η γυναικοκτονία στη Δράμα. Το 59χρονο θύμα και ο 64χρονος αυτόχειρας θα κηδευτούν σήμερα, Πέμπτη (9/6) και θα ταφούν σε διαφορετικές περιοχές.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η γυναίκα θα ταφεί στις 17:00 στην Προσοτσάνη, τον τόπο δηλαδή όπου διέμενε, ενώ ο αυτόχειρας και γυναικοκτόνος θα ταφεί στο χωριό Παρανέστι στις 11:00.

Ο 64χρονος άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του στο σαλόνι και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο, αφού είχαν περάσει αρκετές ώρες από τη γυναικοκτονία. Ο δήμαρχος της Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης. «Οι πληροφορίες μου λένε πως η γυναίκα του, του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να φύγει σήμερα κιόλας και να χωρίσουν. Εκείνος από ό,τι φαίνεται δεν το άντεξε αυτό και τελικά έκανε ό,τι έκανε», είχε πει ο ίδιος συγκεκριμένα.

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Το χρονικό του εγκλήματος

Η 59χρονη και ο 64χρονος διέμεναν στο ίδιο σπίτι στην Προσοτσάνη Δράμας παρά το γεγονός ότι ήταν σε διάσταση τα τελευταία τρία χρόνια. Ο γυναικοκτόνος φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του μετά από καυγά τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (6/6) χρησιμοποιώντας το κυνηγετικό του όπλο. Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές δείχνουν ότι ο άνδρας σκότωσε τη 59χρονη και έμεινε με το άψυχο σώμα της για αρκετές ώρες μέχρι να δώσει τέλος στη ζωή του. Κατά άλλες πληροφορίες, ο 64χρονος λίγο πριν αυτοκτονήσει επικοινώνησε με φίλη της γυναίκας του, αποκαλύπτοντας την ειδεχθή πράξη του, αλλά και την πρόθεσή του να αυτοπυροβοληθεί. 

Το νεκρό ζευγάρι βρήκε η μία από τις δύο κόρες της οικογένειας κατά τις πρωινές ώρες της Τρίτης (7/6). Η κοπέλα ανησύχησε όταν οι γονείς της δεν επικοινώνησαν μαζί της προκειμένου να παραλάβουν τα εγγόνια τους, που κρατούσαν καθημερινά διευκολύνοντας την κόρη τους. Έσπευσε στο πατρικό της, όπου βρήκε τα κλειδιά στην εξωτερική πλευρά της πόρτας. Όταν άνοιξε εντόπισε τα πτώματα των γονιών της και άρχισε να ουρλιάζει. Οι φωνές της κόρης του πρώην ζευγαριού αποκάλυψαν σε όλη την περιοχή τη νέα γυναικοκτονία. 

Δράμα: 65χρονος σκότωσε με καραμπίνα τη σύζυγο του και αυτοκτόνησε | Μεσημβρινό δελτίο | 07/06/2022

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Τη σκότωσε με σκάγια για αγριογούρουνο

Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση για τη γυναικοκτονία στη Δράμα δείχνουν ότι η 59χρονη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία. Ειδικότερα, ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, δήλωσε στο «Έθνος», ότι ο συζυγοκτόνος πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη στην καραμπίνα πριν στρέψει στη συνέχεια το όπλο στον εαυτό του.

Το έγκλημα έγινε στο σαλόνι του σπιτιού. Η πρώτη σφαίρα βρήκε στην πλάτη την 59χρονη και η δεύτερη στη θωρακική χώρα. Ο ιατροδικαστής γνωστοποίησε ότι η γυναικοκτονία στη Δράμα έγινε με σκάγια που χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Γυναικοκτονία στην Δράμα: σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Έκαναν τα χαρτιά για κοινή συναινέσει διαζύγιο»

«Εγώ ξέρω ότι 35 χρόνια ήταν μαζί, πήγαν στη Γερμανία, γυρίσανε, ανοίξανε ένα σνακ μπαρ που δούλευε καλά, ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, έχουν δύο κορίτσια και τρία εγγόνια. Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι. Εδώ και τρία χρόνια ήταν σε διάσταση και έμεναν στο ίδιο σπίτι το οποίο ενώνεται με μια εσωτερική σκάλα. Πάνω η νύφη κάτω ο αδερφός μου. Το πατρικό μας ήταν στο Παρανέστι Δράμας και τον φιλοξενούσα και εγώ κατά διαστήματα», δήλωσε στο OPEN o αδελφός του 64χρονου γυναικοκτόνου και πρόσθεσε:

«Μίλησα την προηγούμενη Πέμπτη με τον αδερφό μου. Μου είπε ότι πήγαν μαζί και υπέβαλαν αιτήσεις στον δικηγόρο για διαζύγιο κοινή συναινέσει. Της έδωσε και αποζημίωση 20.000 ευρώ. Μεταβίβασαν τα περιουσιακά στα κορίτσια. Η συγχωρεμένη νοίκιασε ένα σπίτι που θα πήγαινε την άλλη βδομάδα…Το τι έγινε εκείνο το βράδυ, δεν γνωρίζει κανείς. Ό,τι έγινε, το έχουν πάρει μαζί τους. Από εκείνη τη μέρα που μου είπε για το διαζύγιο, δεν ξαναμιλήσαμε. Περίμενα το τριήμερο, επειδή είμαστε 70 χλμ. απόσταση να έρθει για να τον φιλοξενήσω εδώ. Εκείνο που θέλω να πω ότι κατακρίνω την πράξη του αδερφού μου, δεν έπρεπε να φτάσει εκεί, εγώ δεν είχα ποτέ παράπονο από τη νύφη μου. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε…». 

Ο αδελφός του 64χρονου συζυγοκτόνου μίλησε για τη νέα γυναικοκτονία στη Δράμα | OPEN TV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ