Ελλαδα

Αυτοκτονία γυμναστή: Τι έγραφε σε ιδιόχειρο σημείωμα - Ξεκίνησαν οι καταθέσεις προσώπων

Τι υποστηρίζει η γυναίκα που κατήγγειλε - Κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 50χρονος γυμναστής που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη
Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Τι γράφει σε ιδιόχειρο σημείωμά του και τι απαντά ο δικηγόρος της γυναίκας που κατήγγειλε για απάτη.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, με τις καταθέσεις προσώπων - «κλειδί» για την υπόθεση να έχουν ξεκινήσει ήδη. Η γυναίκα που στο τελευταίο του email ο γυμναστής κατήγγειλε ότι τον εξαπάτησε φαίνεται να περνά στην αντεπίθεση, δίνοντας στη δημοσιότητα ιδιόχειρο σημείωμα που της έστειλε τον Σεπτέμβριο του 2021

Σε αυτό ο 50χρονος φαίνεται να της ζητά συγγνώμη, ενώ θεωρεί υπαίτια για την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση τα φάρμακα που λάμβανε. «Συγγνώμη σε όσους με αγαπάνε και που πλήγωσα με την πράξη μου. Δεν φταίει κανείς. Η χρήση φαρμάκων με οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Αν με αγαπάτε θέλω να προσευχηθείτε για την ψυχή μου. Συγγνώμη πάτερ, ο αχάριστος γιος σου, Γιώργος Παπαναούμ. Συγγνώμη Θεέ μου», γράφει σε αυτό ο 50χρονος γυμναστής. 

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: «Δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο στην αυτοκτονία»

«Δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο στην αυτοκτονία αυτή. Ο λόγος που αυτοκτόνησε είναι η ασταθής ψυχολογική του κατάσταση. Από την ένταση και το πλήθος των μηνυμάτων που απέστειλε, καταδεικνύεται ότι υπήρχε μια εμμονή με το πρόσωπο αυτό» δήλωσε στο MEGA ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του γυμναστή, Κώστας Κόλτσης.

Ακόμη, σύμφωνα με δημοσίευμα του thesstoday.gr, η πλευρά της 50χρονης γυναίκας κατέθεσε την Παρασκευή αναφορά στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με περίπου 100 μηνύματα που της είχε στείλει ο γυμναστής τους δύο τελευταίους μήνες. Στα μηνύματα αυτά υποστηρίζεται ότι φαίνεται η εναλλαγή του ύφους του, αλλά και της ψυχολογικής του κατάστασης, καθώς στην αρχή, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος της 50χρονης, επρόκειτο για μηνύματα αγάπης ενώ στη συνέχεια, άλλαζε πρόσωπο και μετατρεπόταν σε έναν άνθρωπο που βρισκόταν σε απόλυτη αναστάτωση.

Όπως ανέφερε ο κ. Κόλτσης, υπήρχαν περιπτώσεις και στο παρελθόν όπου ο γνωστός προπονητής είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του, ή τουλάχιστον έτσι ισχυριζόταν. «Τα μηνύματα αυτά αποδεικνύουν ότι υπήρχαν ερωτικοί λόγοι και όχι οικονομικοί και πόσω μάλλον με εκβιασμούς και κυκλώματα. Είναι αβάσιμο αυτό που ακούγεται ότι πήγε να πάρει την 17χρονη κόρη της από το πάρτι της Πρωτοχρονιάς. Δεν έχει εμπλοκή με το πολυσυζητημένο πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Όταν έστειλε το σημείωμα αυτοκτονίας, είχαν χωρίσει ήδη».

«Η εντολέας μου ζήτησε από μόνη της από τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές να γίνει, και από τις δύο πλευρές, άρση τηλεφωνικού, φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να βγει όλη η αλήθεια. Αναμένουμε να μας καλέσουν για κατάθεση, είμαστε οποιαδήποτε ώρα και στιγμή διαθέσιμοι για οτιδήποτε χρειαστούν οι αρχές» διευκρινίζει ο δικηγόρος της γυναίκας, Κώστας Κόλτσης. 

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Τι δηλώνει μέσω του δικηγόρου της η γυναίκα

Μέσω του δικηγόρου της, η γυναίκα που κατήγγειλε για απάτη ο 50χρονος αυτόχειρας, δηλώνει ότι «ο 50χρονος γυμναστής προσπαθούσε συνεχώς να με προσεγγίσει μέσω των κοινωνικών δικτύων, ενώ δεν φαινόταν η τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα. Όταν του είπα ότι θα πρέπει να χωρίσουμε, καθώς δεν άντεχα άλλο τη βιαιότητά του και την εμμονή του μαζί μου, ξεκίνησα να ζω υπό καθεστώς διαρκούς φόβου, παράνοιας και μιας πραγματικής κόλασης». 

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο γυμναστής την είχε απειλήσει ξεκάθαρα, λέγοντάς της πως η ιστορία τους θα έχει την ίδια κατάληξη με αυτή της Βίκυς, την οποία δολοφόνησε ο σύντροφός της μέσα στο τσιπουράδικό της τον περασμένο Μάρτιο. «Φυσικά όλα αυτά αναφέρονται στο υπόμνημα που καταθέσαμε την Παρασκευή στις αρχές. Μάλιστα, αναφέρεται πως η γυναίκα ήθελε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του γυμναστή, καθώς φοβόταν για τη ζωή της, αλλά όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόλαβε λόγω των γεγονότων που ακολούθησαν» λέει ο κ. Κόλτσης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις        

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ