Ελλαδα

Λάρισα: Μητέρα καταγγέλλει νηπιαγωγούς για κακοποίηση του 3χρονου παιδιού της

Υπέβαλλε μήνυση - Αρνούνται τις κατηγορίες οι νηπιαγωγοί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πόδια παιδιού
Παιδί © Pixabay / Feeloona

Λάρισα: Μητέρα καταγγέλλει ότι νηπιαγωγοί κακοποίησαν το 3χρονο παιδί της - Τι απαντούν οι εκπαιδευτικοί - Μήνυση από τη μητέρα - ΕΔΕ από τον Δ. Λαρισαίων

Μητέρα 3χρονου παιδιού κατήγγειλε στις αρχές τις νηπιαγωγούς δημοτικού παιδικού σταθμού της Λάρισας για την κακοποίησή του και υπέβαλλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα υποστηρίζει ότι το παιδί επέστρεψε στο σπίτι με σημάδια και γρατζουνιές στα χέρια και αν και στην αρχή νόμιζε πως ίσως είχε εμπλακεί σε κάποιο καβγά με άλλο παιδί, σύμφωνα με τα λεγόμενα του παιδιού υπεύθυνες ήταν οι δασκάλες του. Η μητέρα θορυβημένη επικοινώνησε με τη Διεύθυνση του Σταθμού από όπου δεν έλαβε, όπως αναφέρει, σαφή απάντηση. Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά των δύο νηπιαγωγών αλλά και κατά παντός υπευθύνου και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα για την άσκηση ή όχι ποινικής δίωξης.

Οι δυο νηπιαγωγοί αρνούνται κάθε κατηγορία και τονίζουν πως την επίμαχη ημέρα ο πατέρας του παιδιού προσήλθε στον σταθμό με τη λήξη του ωραρίου και παρέλαβε το παιδί χωρίς να τους αναφέρει το παραμικρό και ακολούθησε τηλεφώνημα λίγες ώρες αργότερα, με τους γονείς να ζητούν εξηγήσεις για δήθεν σημάδια που έφερε το παιδί. Και οι δυο έχουν υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Δήμος Λαρισαίων διενεργεί ΕΔΕ για την υπόθεση και ήδη έχουν ληφθεί έγγραφες αναφορές από όλους τους εργαζομένους του Σταθμού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις    

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ