Ελλαδα

Βόλος: Αναζητείται πατέρας που καταδικάστηκε για ασέλγεια στην κόρη του

Ο αδελφός του κοριτσιού αποκάλυψε τις πράξεις του πατέρα τους στη μητέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αίθουσα δικαστηρίου
Αίθουσα δικαστηρίου © EUROKINISSI

Βόλος: Καταδικάστηκε για ασέλγεια στην κόρη του και αναζητείται από τις αρχές - Τι ζητούσε από το ανήλικο κορίτσι

Ένας 41χρονος άνδρας αναζητείται από τις αρχές του Βόλου προκειμένου να συλληφθεί και να φυλακιστεί, καθώς καταδικάστηκε σε κάθειρξη 9 ετών για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του, που ήταν ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο κατηγορούμενος ήταν απών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου (ερήμην) και στη δίκη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, εξετάστηκε μόνο η 34χρονη μητέρα του κοριτσιού, που κατέθεσε ότι ο άνδρας τέλεσε τις πράξεις σε δύο διαφορετικές περιόδους, τον Αύγουστο του 2018, κάτι που η ίδια έμαθε από τον ανήλικο γιο της, και που επιβεβαίωσε και το κορίτσι, που το 2018 ήταν ηλικίας 10 ετών.

Από τότε το ζευγάρι έχει χωρίσει και ο άνδρας έχει εξαφανιστεί, ενώ η οικογένεια έχασε κάθε επαφή μαζί του. Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί για την ίδια υπόθεση σε κάθειρξη 9 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, άσκησε έφεση κατά της απόφασης, αλλά δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο στις 16 Φεβρουαρίου 2022, με αποτέλεσμα να είναι ανυποστήρικτη, οπότε ισχύει η πρωτόδικη απόφαση των 9 ετών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 25 και 26 Αυγούστου 2018, ο πατέρας του κοριτσιού το έβαζε να βγάζει τα ρούχα του στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο και τριβόταν πάνω του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ