Ελλαδα

Ελασσόνα τροχαίο: Θρήνος στην κηδεία του μωρού που σκοτώθηκε (βίντεο)

Το Σάββατο ήταν προγραμματισμένη η βάφτιση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το μωρό που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ελασσόνα, αποχαιρέτισαν στην κηδεία συγγενείς και φίλοι
Το μωρό που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ελασσόνα, αποχαιρέτισαν στην κηδεία συγγενείς και φίλοι © elassona884

Στην Ελασσόνα το μωρό που σκοτώθηκε σε τροχαίο, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία. Σε βαρύ κλίμα η κηδεία. Το Σάββατο θα γινόταν η βάφτιση του παιδιού.

Στην Ελασσόνα σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του -μόλις 10 μηνών- μωρού που σκοτώθηκε στο τροχαίο. Το τροχαίο σημειώθηκε έξω από το Κεφαλόβρυσο την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγα 24ωρα πριν γίνει η βάφτιση του μωρού. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Η μητέρα δεν τραυματίστηκε και οδηγήθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ελασσόνα: θρήνος για μωρό που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τροχαίο στην Ελασσόνα με ένα νεκρό μωρό - Θρήνος στην κηδεία

Η κηδεία του μωρού τελέστηκε σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, το απόγευμα, στο κοιμητήριο Ελασσόνας. Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο στο 10 μηνών μωρό, που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε σε βαρύ κλίμα και μέσα σε βουβό πόνο από τον Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο elassona884. Με δάκρυα στα μάτια και λουλούδια στα χέρια συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρών στην εξόδιο ακολουθία.

Θλίψη στην κηδεία του μωρού που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ελασσόνα
Θλίψη στην κηδεία του μωρού που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ελασσόνα © elassona884

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το Σάββατο ήταν προγραμματισμένος ο γάμος του ζευγαριού και η βάφτιση του 10 μηνών μωρού.

Πώς έγινε το τροχαίο στην Ελάσσονα με θύμα το μόλις 10 μηνών μωρό

Δημοσίευμα στο onlarissa.gr για το τροχαίο ανέφερε ότι όλα συνέβησαν στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας - Κεφαλόβρυσου. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα του βρέφους, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του παιδιού.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το μωρό και το μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου έγινε για αρκετή ώρα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Λάρισα: Βρέφος 10 μηνών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ελασσόνα | 20/05 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ