Ελλαδα

Λιμενικό: Έρευνα για βίντεο με νεαρούς που παίζουν με τον φάρο περιπολικού

Οι εικόνες έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό του Λιμενικού Σώματος (Φωτογραφία αρχείου)
Περιπολικό του Λιμενικού Σώματος (Φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Το Λιμενικό διεξάγει έρευνα για βίντεο που δείχνει νεαρούς να παίζουν με την κόρνα και τον φάρο περιπολικού.

Τη διερεύνηση του περιστατικού, που αναπαράγεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες του διαδικτύου, σύμφωνα με το οποίο ομάδα νεαρών έχει περικυκλώσει περιπολικό του λιμενικού κάνοντας χρήση οπτικών και ηχητικών μέσων του ανωτέρω οχήματος, ανακοίνωσε το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

Με εντολή του Αρχηγού του Λιμενικού, πρόκειται άμεσα να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω περιστατικό.

Στο βίντεο, το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Eviathema.gr, δείχνει νεαρούς στο Λιμάνι της Ραφήνας να παίζουν με τον φάρο και την μεγαφωνική ασυνόδευτου περιπολικού του Λιμενικού.

Eviathema.gr - Όχημα του Λιμενικού. Νεαροί στη Ραφήνα

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το βίντεο με νεαρούς που παίζουν με τον φάρο περιπολικού

«Αναφορικά με περιστατικό το οποίο φέρεται να έχει λάβει χώρα σε χώρο αρμοδιότητας του Λιμεναρχείου Ραφήνας και αναπαράγεται σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, σύμφωνα με το οποίο ομάδα νεαρών έχει περικυκλώσει περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κάνοντας χρήση οπτικών και ηχητικών μέσων ανωτέρω οχήματος, ανακοινώνεται ότι με εντολή του Αρχηγού ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πρόκειται άμεσα να πραγματοποιηθεί ενδελεχής διερεύνηση προς εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω περιστατικό».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ