Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή, τον Κηφισό, την Κηφισίας και την Κατεχάκη

Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση Αθήνα © EUROKINISSI

Πού έχει μποτιλιάρισμα τώρα στην Αθήνα - Σε ποιους δρόμους παρατηρούνται καθυστερήσεις

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα  ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.Ομοίως στην κάθοδο από τη γέφυρα Κσλυφτάκη έως την οδό Ορφέως και από το ύψος της Πειραιώς έως την Παραλιακή. 

Πολύ αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια. Επίσης και στην είσοδο από Παλατάκι έως την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό. 

Δύσκολη η Περιφερειακή Αιγάλεω προς τα διυλιστήρια Ασπροπύργου στο σημείο της προ διμήνου κατολίσθησης που εμποδίζει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας έως τον κόμβο της Λεωφόρου Κύμης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τη Περιφερειακή Υμηττού και τη Δουκίσσης Πλακεντίας έως το Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.

Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας ανά τμήματα κυρίως μεταξύ ΟΑΚΑ και Πανόρμου.

Προβλήματα στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής αλλά και από τον Χολαργό μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου και σχεδόν σε όλο το μήκος της έως την Πλατεία Ιπποδαμείας και στο ύψος του Φλοίσβου στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Δύσκολη η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας από Χίλτον προς την Βουλή, στα δύο ρεύματα της Αρδηττού και στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης έως την Διάκου και τη Λεωφόρο Αμαλίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις   

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ