Ελλαδα

Σκιάθος: Ηλικιωμένος με άνοια πάτησε με το αυτοκίνητο τη σύζυγό του

Ο 83χρονος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλικιωμένος με άνοια πάτησε με το αυτοκίνητο τη σύζυγό του
Ηλικιωμένος με άνοια πάτησε με το αυτοκίνητο τη σύζυγό του © EUROKINISSI/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στη Σκιάθο 83χρονος με άνοια πάτησε χωρίς να το καταλάβει με το αυτοκίνητο τη σύζυγό του.

Τραγωδία σημειώθηκε στο νησί της Σκιάθου όταν ένας ηλικιωμένος με άνοια παρέσυρε και σκότωσε τη σύζυγό του με το αυτοκίνητο.

Όταν μάλιστα συνειδητοποίησε το δυστύχημα, υπέστη σοκ. Όπως μετέδωσε το taxydromos.gr, το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε χθες Πέμπτη γύρω στις 10:00, όταν ο ηλικιωμένος ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι με το ΙΧ του. Αντιλαμβανόμενη η σύζυγός του ότι θα οδηγούσε, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπευσε να τον αποτρέψει να πάρει το αυτοκίνητο. Το ίδιο και ο γαμπρός του.

Ωστόσο, ο 83χρονος ήταν αμετάπειστος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γαμπρός του πλησίασε τον ηλικιωμένο από την πλευρά του οδηγού και του φώναζε να σταματήσει. Η σύζυγος του από την πλευρά της μπήκε μπροστά από το ΙΧ ακουμπώντας επάνω στο αυτοκίνητο τα χέρια της.

Ο ηλικιωμένος έβαλε μπροστά, ενώ τσακωνόταν με τον γαμπρό του. Η άτυχη γυναίκα φοβήθηκε, έκανε μερικά βήματα προς τα πίσω και γλίστρησε. Ο 83χρονος δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν πεσμένη μπροστά του. Πέρασε πάνω από τη σύζυγό του με το ΙΧ και στη συνέχεια έπεσε σε πρασιές.

Άμεσα κλήθηκε το Κέντρο Υγείας Σκιάθου για βοήθεια, όμως οι διασώστες του πληρώματος που έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή.

Στο σημείο έφθασαν και αστυνομικοί που αντίκρισαν τον ηλικιωμένο σε πολύ κακή κατάσταση. Δεν είχε καταλάβει πλήρως τι είχε συμβεί. Αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα έκλαιγε και ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός της.

Πηγή: taxydromos.gr

 
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ