Ελλαδα

Βασίλης Καρράς: Ανέβηκε στην πίστα με την πεταλούδα στο χέρι

Ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του παρά το γεγονός ότι είχε νοσηλευθεί

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βασίλης Καρράς
Ο Βασίλης Καρράς © NDP

Βασίλης Καρράς: Έφυγε από το νοσοκομείο, ανέβηκε στην πίστα με την πεταλούδα στο χέρι και ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμά του.

Ένα απίθανο σκηνικό με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, έλαβε χώρα την Κυριακή 27 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, ο Βασίλης Καρράς το απόγευμα του Σαββάτου ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του και αμέσως του χορηγήθηκε η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, όπως αναφέρει το neakriti.gr την επόμενη ημέρα πήρε εξιτήριο και παρά το γεγονός ότι ήταν ταλαιπωρημένος ήταν κάθετος πως η εμφάνισή του σε κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωνόταν.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα» έλεγε στους γιατρούς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι και ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και κατόπιν επέστρεψε στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί πως έφυγε από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο την Κυριακή και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη όπου τον παρακολουθούν οι θεράποντες ιατροί του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ