Ελλαδα

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι παρών αύριο στο δικαστήριο»

«Θα δώσει τον μεγάλο αγώνα να αποδείξει την αθωότητά του», λέει ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης
Πέτρος Φιλιππίδης © EUROKINISSI

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του για την έναρξη της δίκης αύριο, Δευτέρα (28/3) - Θα βρεθεί στα δικαστήρια - Η έκκληση του Μ. Δημητρακόπουλου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι παρών αύριο, Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022, στη δίκη για τις κατηγορίες περί βιασμού και τις δύο απόπειρες βιασμού. Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, υποστηρίζει ότι δεν θα μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια με καροτσάκι, αλλά ότι θα σταθεί στα πόδια του, παρά τα προβλήματα υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι αύριο παρών στο δικαστήριο. Χωρίς καροτσάκι. Θα βαδίζει, θα στέκεται όρθιος στα πόδια του. Δημόσια κάνω μια παράκληση, αν μας ακούει κάποιος από την ηγεσία της αστυνομίας, θα πρέπει να ανέβει στον χώρο που είναι το δικαστήριο με ασανσέρ. Δεν μπορεί να ανέβει τρεις ορόφους με σκαλοπάτια. Και να μην τον πηγαίνουνε γρήγορα. Μόνο αυτή την παράκληση έχω να κάνω. Θα στέκεται στα ποδιά του και θα δώσει τον μεγάλο αγώνα, να αποδείξει την αθωότητά του, να ανακτήσει την αξιοπρέπειά του και την ελευθερία του. Εγώ είχα πει πως ακόμη και με καροτσάκι θα είναι παρών. Η έσχατη λύση θα ήταν το καροτσάκι. Αυτή τη στιγμή στέκεται όρθιος στα πόδια του» είπε αρχικά ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Η δίκη θα διαρκέσει 4-5 μήνες περίπου», λέει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, στις ίδιες δηλώσεις του στο Mega και την εκπομπή «Τι λες τώρα;» εκτίμησε ότι η δίκη θα κρατήσει περίπου 4-5 μήνες, ενώ αναφορικά με τους μάρτυρες υπεράσπισης δήλωσε πως αντιμετώπισε μία δυσκολία στο να δεχτούν να παρευρεθούν γνωστοί ηθοποιοί που έχουν συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο δικαστήριο.

 

 

 

 

 

 

 

Πέτρος Φιλιππίδης: «Έχει χάσει 20 κιλά, θα τον δείτε τη Δευτέρα», λέει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, υποστήριξε εχθές (26/3) ότι η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού έχει επιδεινωθεί. Επισήμανε δε, ότι τη Δευτέρα, ημέρα έναρξης της δίκης, όλοι θα δουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Φιλιππίδης, αφού η απώλεια κιλών είναι εμφανής. 

«Δεν θα ασχοληθώ με τον κ. Τσουρέκη. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 20 κιλά. Όταν πήγα στην Τρίπολη μας πέταξαν σε έναν αχυρώνα με 0 βαθμούς, είχα κοκαλώσει. Δεν μπορεί ο διευθυντής των φυλακών να μεταλλάσσεται σε γιατρό. Θα τον δείτε τον κ. Φιλιππίδη τη Δευτέρα. Είναι υπαρκτό το πρόβλημα υγείας, αλλά λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορώ να αναφερθώ. Το πρόβλημα προϋπήρχε και επιδεινώθηκε στη φυλακή. Είχε πάει και στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Θα πρέπει να ακουστεί επιτέλους ο λόγος του Φιλιππίδη. Θα ήθελα να υπάρχει δημοσιότητα στη δίκη, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα», είπε ο δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ