Ελλαδα

Αναβάλλεται η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Ποια ημέρα θα γίνει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Live ενημέρωση για τον κορωνοϊό από το Υπουργείο Υγείας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Live ενημέρωση για τον κορωνοϊό από το Υπουργείο Υγείας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

H live ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα από το Υπουργείο Υγείας δεν θα γίνει σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022. Πότε θα πραγματοποιηθεί.

Δεν θα γίνει η σημερινή live ενημέρωση για τον κορωνοϊό από το Υπουργείο Υγείας. Όπως έγινε γνωστό, η live ενημέρωση για την πανδημία στην Ελλάδα, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022, μεταφέρεται σε άλλη ημέρα.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022. Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο καθηγητής Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Βάνα Παπαευαγγέλου θα κάνουν τις ανακοινώσεις για τα κρούσματα κορωνοϊού, την κατάσταση στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ, καθώς και για τις περιοχές όπου παρατηρείται αύξηση των νέων μολύνσεων Covid-19 τις τελευταίες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η live ενημέρωση για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα, που πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, από την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, σταματά και θα γίνεται όποτε υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στο πρόγραμμα εμβολιαστικής κάλυψης «Ελευθερία», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο ίδιος ο κ. Θεμιστοκλέους.

Το τελευταίο 24ωρο τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα έφθασαν τις 24.256. Στην ανακοίνωσή του ο ΕΟΔΥ γνωστοποιεί ότι υπάρχουν 59 νεκροί και 348 διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ