Ελλαδα

Δολοφονία Άλκη: Από συρροή τραυμάτων ο θάνατος του 19χρονου

Στα χέρια της 7ης ανακρίτριας το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Από συρροή τραυμάτων ο θάνατος το Άλκη λέει η ιατροδικαστική έκθεση
Το σημείο δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη © Eurokinissi/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Από συρροή τραυμάτων ο θάνατος του 19χρονου, λέει η ιατροδικαστική έκθεση.

Ο θάνατος του 19χρονου Άλκη Καμπανού οφείλεται σε συρροή τραυμάτων από τρία χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο και δύο κατάγματα στο κεφάλι.

Στα χέρια της 7ης ανακρίτριας βρίσκεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που ρίχνει φως στα αίτια θανάτου του 19χρονου, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου στην οδό Θεοδώρου Γαζή στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι ο θάνατος του άτυχου νέου οφείλεται σε συρροή τραυμάτων από τρία χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο και δύο κατάγματα στο κεφάλι (αριστερά και πίσω).

Το πόρισμα έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο θάνατος του Άλκη δεν ευθύνεται μόνο στο τραύμα που έφερε στον μηρό του ανοίγοντας πιθανώς το κάδρο για περισσότερους από έναν φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί 12 άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονική επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε βάρος του 19χρονου Άλκη και των δύο φίλων του.

Δολοφονία Άλκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για το πανό οπαδών του ΠΑΟΚ

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε το προκλητικό πανό για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού που τοποθετήθηκε στην Τούμπα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ για τους «32» του Europa Conference League.

Μερίδα οπαδών στη χθεσινή αναμέτρηση με την δανική ομάδα ανάρτησαν πανό που έγραφε «ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ», μήνυμα στήριξης για τους 12 συλληφθέντες για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού την 1η Φεβρουαρίου 2022.

Από την πλευρά του, ο Εισαγγελέας ζητά να ανοίξουν οι κάμερες που υπάρχουν στο γήπεδο για να φανεί ποιοι το κρέμασαν και ποια είναι η σχέση τους με αυτούς που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. 

Φυσικά, αναμένονται ενέργειες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το κλειστό σύστημα παρακολούθησης της αστυνομίας προκειμένου να δοθούν απαντήσεις.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ