Ελλαδα

Δεμένα πλοία στα λιμάνια - Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται

Προβλήματα σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θυελλώδεις άνεμοι στον Πειραιά
Θυελλώδεις άνεμοι στον Πειραιά © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Με προβλήματα τα δρομολόγια πλοίων σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, καθώς οι θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο επηρεάζουν τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων δεν εκτελέστηκαν σήμερα Πέμπτη (24.02), καθώς επικρατούν θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο. Η ένταση των ανέμων φθάνει πρόσκαιρα τα 9 μποφόρ.

Προβλήματα υπάρχουν στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τον Πειραιά, το Λαύριο και τη Ραφήνα.

Ειδικότερα, από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελέστηκαν τα πρωϊνά δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό. Από τη Ραφήνα δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες. Από το Λαύριο δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο super jet με προορισμό την Κέα.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για αλλαγές η τροποποιήσεις που μπορεί να υπάρξουν στα δρομολόγια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο - Η πρόγνωση ΕΜΥ για τον καιρό σήμερα Πέμπτη (24.02)

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός σήμερα ΤσικνοΠέμπτη είναι γενικά αίθριος στα δυτικά με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νοτιοανατολικά σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης, ενώ πρόσκαιρα θα χιονίσει και στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας και της Εύβοιας. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα στα βόρεια θα σταματήσουν και στις υπόλοιπες περιοχές θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά οι άνεμοι θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Στα βόρεια ηπειρωτικά δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 12 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά θα φτάσει τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά.

Στο γράφημα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε LIVE τι καιρό έχει αυτήν τη στιγμή κάθε περιοχή στην Ελλάδα:

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ