Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Κηφισίας και στο κέντρο της Αθήνας

Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα Παραλιακή
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή © EUROKINISSI

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλες καθυστερήσεις αυτή την ώρα σε Κηφισό, Κηφισίας και στο κέντρο της Αθήνας.

Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Αττική οδό έως την Ορφέως, λόγω τροχαίου. Χαμηλές ταχύτητες και από Λαχαναγορά Ρέντη προς Παραλιακή. 

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και το Τροκαντερό και από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας. Δύσκολη και η 34ου Συντάγματος Πεζικού στον Πειραιά.

Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Σχιστού στο ύψος του Σκαραμαγκά. Χαμηλές ταχύτητες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών. 

Δύσκολη η Κατεχάκη από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Κηφισίας στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι και την Αγία Βαρβάρα και στην κάθοδο από το ύψος της Φιλοθέης μέχρι και τους Αμπελόκηπους.

Μποτιλιαρισμένη και η Βασιλίσσης Σοφίας προς την πλατεία Μαβίλη που σε λίγο θα ξεκινήσει από εκεί πορεία νοσοκομειακών γιατρών και διοικητικών υπαλλήλων προς την Βουλή και το υπουργείο Υγείας. Στην άνοδο το μποτιλιάρισμα έχει ξεπεράσει την Β.Κωνσταντίνου/Αρδηττού κι έχει φτάσει στην Καλλιρρόης.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Θεοδώρου Δηλιγιάννη κατά μήκος των γραμμών του ΟΣΕ. Δύσκολη η άνοδος της Λ. Συγγρού από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης έως την Διάκου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ