Ελλαδα

Φιλιατρά: Έδιναν ναρκωτικά στην 14χρονη πριν τα ερωτικά ραντεβού

Την εξέδιδαν η 19χρονη αδελφή της και ο σύντροφός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποίηση γυναικών
Κακοποίηση γυναικών © Pixabay / ninocare

Φιλιατρά: 19χρονη εξέδιδε την αδελφή της - Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση - Έδιναν στο κορίτσι ναρκωτικά και της έκλειναν ραντεβού.

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται μετά την είδηση ότι μία 19χρονη εξέδιδε την αδελφή της στα Φιλιατρά με τη βοήθεια του 28χρονου συντρόφου της. Οι δράστες χορηγούσαν στην 14χρονη ναρκωτικά λίγο πριν τα ερωτικά ραντεβού που της έκλειναν. 

Η 14χρονη φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, μετά την καταγγελία του πατέρα, ότι η αδελφή της τής έδινε χασίς πριν τα ραντεβού. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι επιβεβαίωσε και η 19χρονη. 

Η καταγγελία για τη δράση της 19χρονης με θύμα την 14χρονη αδελφή της έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (13/2), την ημέρα που οι γονείς εντόπισαν το ανήλικο κορίτσι, στα Φιλιατρά, κλειδωμένο μέσα σε ένα παράπηγμα, όπου είχε κλειστεί ραντεβού για να συνευρεθεί ερωτικά με πέντε αλλοδαπούς εργάτες γης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, για κάθε ραντεβού η αδελφή της και ο φίλος της θα έπαιρναν 20 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι είχε κλείσει ραντεβού με 16 αλλοδαπούς στη Γαστούνη. Οι γονείς της 14χρονης πληροφορήθηκαν για το ραντεβού και κατάφεραν να την εντοπίσουν έγκαιρα. 

Φιλιατρά: 19χρονη εξέδιδε την ανήλικη αδελφή της μαζί με τον φίλο της | 16/02/2022 | ΕΡΤ

Φιλιατρά: Ο πατέρας κατήγγειλε την 19χρονη κόρη του

Ο 43χρονος πατέρας των δύο κοριτσιών, μόλις υπέπεσε στην αντίληψή του ότι η 19χρονη εξέδιδε την 14χρονη κόρη του, έσπευσε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, θέλοντας να δώσει τέλος στο μαρτύριο που ζούσε το μικρότερο παιδί του. Η καταγγελία έγινε το βράδυ της Κυριακής 13 Φεβρουαρίου. 

Οι αρχές συνέλαβαν την 19χρονη, αλλά και τον 28χρονο σύντροφό της. Οι δυο κατηγορούμενοι προσήλθαν στον Εισαγγελέα όπου ζήτησαν διορία για να απολογηθούν για την Παρασκευή (18/2).

Μετά την καταγγελία η 14χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, όπου εξομολογήθηκε όσα είχαν συμβεί και στη συνέχεια εξετάστηκε από ιατρούς. Οι αρχές βρίσκονται εν αναμονή του ιατρικού πορίσματος.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, η προανάκριση γίνεται από την Υποδιεύθυνση Μεσσηνίας και το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σοκάρουν οι λεπτομέριες του περιστατικού στα Φιλιατρά

Με πληροφορίες από ertnews, filiatranews και best-tv

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ