Ελλαδα

ΑΧΕΠΑ: Καταγγελία για κορωνοπάρτι στην κοπή της πίτας - Τι συνέβη

Τι σημειώνει ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου και τι απαντά ο διοικητής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΧΕΠΑ
ΑΧΕΠΑ © Eurokinissi

Καταγγελίες για τέλεση κορωνοπάρτι στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ πραγματοποίησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Στο επίκεντρο διαφωνιών βρίσκεται η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΧΕΠΑ. Ειδικότερα, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξενός, κατήγγειλε πως περισσότερα από 120 άτομα συγκεντρώθηκαν για την καθιερωμένη κοπή της πίτας επισημαίνοντας πως «δεν συμμετείχε το σωματείο αλλά και η νοσηλευτική υπηρεσία».

«Το σωματείο δεν θα κόψει πίτα, το αποφεύγει λόγω κορωνοϊού. Ο διοικητής έκανε πολύ glamour την όλη διαδικασία, είχε και catering. Το catering δεν μπορεί να μπει σε μία αίθουσα, έγινε σε διάδρομο. Όταν είσαι σε ένα χώρο που είναι τόσα πολλά άτομα και βγάζεις τη μάσκα σου για να πιεις και να μιλήσεις, το πρωτόκολλο εδώ που είναι;» διερωτήθηκε.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης, αρνείται την καταγγελία, σημειώνοντας πως η κοπή της πίτας έγινε σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακόμα, επεσήμανε πως η συγκέντρωση έγινε σε αμφιθέατρο που χωρά 800 άτομα και έδωσαν το «παρών» 30 άτομα, «μεταξύ των οποίων δεν ήταν ο κ. Κοροξενός ο οποίος είναι σε αναστολή καθώς είναι ανεμβολίαστος».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ