Ελλαδα

Κλειστά και σήμερα ορισμένα σχολεία στην Αττική

Σε ποιες περιοχές θα λειτουργήσουν κανονικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλειστά σχολεία στην Αττική και αύριο λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα»
Κλειστά σχολεία στην Αττική και αύριο λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Κλειστά και σήμερα παραμένουν ορισμένα σχολεία στην Αττική - Αναλυτικά σε ποιες περιοχές θα λειτουργήσουν κανονικά

Κάποια σχολεία σε ορισμένες περιοχές της Αττικής παραμένουν κλειστά και σήμερα, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022.

Ειδικότερα, μετά από σχετική διαβούλευση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη με τους Δημάρχους της Αττικής, αποφασίστηκε να ανοίξουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Οι εξαιρέσεις των σχολείων είναι ελάχιστες και αφορούν περιοχές, στις οποίες καταγράφονται ακόμα δυσκολίες προσβασιμότητας.

Έτσι, σήμερα, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, όλα τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις εξής Περιφερειακές Ενότητες (ΠΕ):

  • ΠΕ Κεντρικού Τομέα
  • ΠΕ Πειραιώς
  • ΠΕ Νήσων
  • ΠΕ Νότιου Τομέα
  • ΠΕ Δυτικού τομέα

Βόρειος Τομέας

Στην ΠΕ Βόρειου Τομέα όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά, με εξαίρεση αυτά του Δήμου Αγ. Παρασκευής, τα οποία θα ανοίξουν στις 9:00.

Ακόμα, στο δήμο Αγίας Παρασκευής κλειστά θα παραμείνουν το 2ο Γυμνάσιο και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αγίας Παρασκευής λόγω κτηριακών προβλημάτων.

Κλειστό, όμως, θα παραμείνει και το Λύκειο Μελισσίων, καθώς ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, που προκλήθηκαν από τις καταλήψεις.

Δυτική Αττική

Ως προς τη Δυτική Αττική, όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από τα σχολικά συγκροτήματα που βρίσκονται στα Βίλια και στη Δημοτική Ενότητα Ερυθρών. Οι μονάδες αυτές θα παραμείνουν κλειστές, λόγω των δυσκολιών στην προσβασιμότητα που υπάρχουν ακόμα εξαιτίας του παγετού.

Ανατολική Αττική

Στην Ανατολική Αττική, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά σήμερα με εξαίρεση τα δύο δημοτικά σχολεία Ανατολής, στη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, τα οποίο θα ανοίξουν μετά τις 10:00, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Δημάρχου Μαραθώνα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ