Ελλαδα

Έκρηξη στη Συγγρού: Δόθηκε στην κυκλοφορία η Λεωφόρος

Τα στελέχη της Πυροσβεστικής ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, αν και το πιο πιθανό σενάριο είναι η διαρροή αερίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ/EUROKINISSI)
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ/EUROKINISSI)

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Συγγρού, που είχε κλείσει για 13 ώρες λόγω της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε νωρίς το πρωί σε κτίριο.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Συγγρού, που είχε κλείσει για 13 ώρες λόγω της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε νωρίς το πρωί σε κτίριο και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό ηλικιωμένου άνδρα, καθώς και εκτεταμένες ζημιές σε άλλα κτίρια και σπίτια.

Πηγές αναφέρουν ότι αν συνέβαινε σε μια καθημερινή ημέρα τα αποτελέσματα θα ήταν ολέθρια. 

Τα στελέχη της Πυροσβεστικής ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, αν και το πιο πιθανό σενάριο είναι η διαρροή αερίου.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., έπρεπε πρώτα να καθαρίσει ο δρόμος από τα συντρίμμια και να μην υπάρχει κίνδυνος για τις παρακείμενες επιχειρήσεις, τους διερχόμενους οδηγούς και τους πεζούς. Ο κίνδυνος ήταν μεγάλος, καθώς υπήρχαν ολόκληρες τζαμαρίες, που κυριολεκτικά κρέμονταν στο κενό. Φορτηγά του Δήμου Αθηναίων και ιδιωτών φόρτωναν και απομάκρυναν τα συντρίμμια από το σημείο. 

Παράλληλα, η Πυροσβεστική πραγματοποίησε έρευνες, μαζί με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, για τα αίτια της έκρηξης. Για τον ίδιο σκοπό έχουν οριστεί και δύο ανεξάρτητοι πραγματογνώμονες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ