Ελλαδα

Ανοίγουν τμήματα της Αττικής Οδού -Δείτε αναλυτικά

Ποια τμήματα άνοιξαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "ΕΛΠΙΣ" / ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "ΕΛΠΙΣ" / ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τα Υπουργεία Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνουν την αποκατάσταση της κυκλοφορίας οχημάτων στην Αττική Οδό.

Τα Υπουργεία Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνουν τη μερική αποκατάσταση της κυκλοφορίας οχημάτων στην Αττική Οδό.

Συγκεκριμένα, αποδόθηκαν στην κυκλοφορία:
το Τμήμα της Αττικής Οδού από είσοδο Ελευσίνας έως Κόμβο Κηφισίας-Δαχτυλίδι
το Τμήμα της Αττικής Οδού από Κόμβο Κηφισίας-Δαχτυλίδι έως είσοδο Ελευσίνας
το Τμήμα της Περιφερειακής Υμηττού από τα Διόδια Κατεχάκη με κατεύθυνση τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Αποζημίωση 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο από την Αττική Οδό

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από την Αττική Οδό να καταβάλει αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό μετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Στην εν λόγω σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ