Ελλαδα

Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στην Αθηνών-Λαμίας

Από τη γέφυρα Καλυφτάκη έως τα όρια του νομού Αττικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Άνοιξε η Αθηνών - Λαμίας για τα φορτηγά
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Άνοιξε η Αθηνών - Λαμίας για τα φορτηγά © MotionTeam

Την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Λαμίας ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας που είχε επιβληθεί, από το πρωί της Δευτέρας, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ανακοίνωσε ότι από τις 14:45 ήρθη η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Λαμίας, από τη γέφυρα Καλυφτάκη (χ/θ 20,60) έως τα όρια του νομού Αττικής (χ/θ 58,520).

Όπως σημειώνει η Τροχαία Αττικής, η απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας είχε ληφθεί «για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων».

Επιπλέον αποκαταστάθηκε, λίγο πριν τις έξι το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων σε διάφορα τμήματα του οδικού δικτύου της Αττικής, που είχε διακοπεί λόγω χιονόπτωσης.

Ειδικότερα κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία:

  • Στη λεωφόρο Παν. Κανελλόπουλου και στα δύο ρεύματα, από τη λεωφόρο Μεσογείων προς την περιφερειακή Υμηττού (προς Ηλιούπολη) και
  • Στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου και στα δύο ρεύματα, από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου προς την περιφερειακή Καρέα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ