Ελλαδα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αττική

Τι αναφέρει η ενημέρωση της ΕΛΑΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε δρόμους της Αττικής
Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε δρόμους της Αττικής © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους της Αττικής. Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αποκαταστάθηκε, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα του οδικού δικτύου της Αττικής, που είχε διακοπεί λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Ειδικότερα, κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του νοσοκομείου «414 ΣΝΕΝ» έως τη θέση «Άγιος Πέτρος» και στη Δερβενοχωρίων, από το ύψος της καντίνας στο ρεύμα προς Βοιωτία.

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ

Νωρίτερα σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και με τη συμμετοχή του υφυπουργού Ελευθέριου Οικονόμου, του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και του διοικητή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ταξίαρχου Σπυρίδωνα Λάσκου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης επιβεβαιώθηκε το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του υπουργείου και σε συνεννόηση με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται σε ετοιμότητα για το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, ενώ τον επιχειρησιακό συντονισμό των ενεργειών έχει ο υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ